Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek letörik az egyik...

Akinek letörik az egyik műkörme, akkor rohan csináltatni másikat vagy úgy hagyja?

Figyelt kérdés
Nem vagyok plázacica, csak még karácsonyra csináltattam életemben először egy szép francia műkörmöt és most letört a hüvelykujjamon levő, pedig észre sem vettem. Drágán, 500 ft-ért csinál a műkörmös 1 körmöt, ha letörik, érdemes lenne megcsináltatnom még vagy nem olyan vészes?
2010. jan. 13. 15:32
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi, kicsit kuszán tettem fel a kérdést, csak siettem:)
2010. jan. 13. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor nekem voltak műkörmeim, én beszereztem egy kisebb felszerelést, egy átlátszó, és egy fehér zselét, fertőtlenítő és zsírtalanító folyadékot, (lámpám, meg egy kis reszelőgépem már volt otthon). Így amikor letört, magamnak újra építettem, és bizony volt is rá szükség, sajnos...

A te építésed óta 3 hét telt el, lassan már nem csak pótolni, de töltetni is mehetsz, szóval szerintem ne menj el ezért külön, csak ha nagyon zavar!

2010. jan. 13. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs műkörmöm, de szerintem ha annyira nem csúnya és esetleg kicsit meg tudod reszelni a szélét, hogy ne akadjon bele semmibe akkor várj és egyben csináltasd az egészet.

Egyébként ha hamarabb történt volna én elmentem volna, egy körömért sok 500 forint, de összességében annyira talán mégsem.

2010. jan. 13. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Igen, ha még az elején történt volna, akkor talán elmentem volna, de már így is eléggé nő le, már lassan töltetni kell, úgyhogy addig kibírom, végül is nem csúnya, csak a fehér rész eltűnt róla.
2010. jan. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!