Rockerek! Tudnátok nekem segíteni a bakacsokal kapcsolatban?
1. Van olyan, hogy női/férfi vagy uniszex? (Ez lehet jó nagy hülyeség volt.)
2. Hol tudok viszonylag olcsón beszerezni egyet? Budapest mellett lakok.
3. Acélbetétes vagy "sima"? Ti melyikre szavaztok?
*bakancsokkal, acélbetétes
Bocsánat!!
Ezek a bakancsok uniszexek. :) Max. ha színes bakancsról van szó, akkor tudod azt mondani, hogy "női". Pl. egy rózsahímzett Martens-t egy pasi nem vesz fel, de egy nő felveheti a sima feketéket.
Ha olcsón akarsz beszerezni, akkor használtat ajánlok: Facebook-os csoportokban tudsz venni, Vaterán, Teszveszen, a Dohány utcában van egy bolt a Jajcica, ott fel is tudod próbálni, illetve tudsz alkudni.
A betétes és a sima között nem tudnék választani, nekem van mindkettő, és mindkettőt szeretem. A betétes - nyilván - nehezebb, ahhoz kell egy kis idő, hogy a lábad megszokja a súlyát.
Van magassarkú, pink meg hasonló, nyilván ezekre mondhatjuk hogy női... de amúgy a legtöbb unisex.
Olcsón neten tudsz rendelni. Googlezz rá.
Én nem szeretem az acélbetétest, egyrészt mert nagyon nehéz, másrészt meg télen hordhatatlan mert olyan hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!