Mennyit változik az ember arca?
"Ha most ocsmány vagyok mint a disznó" :DDDDDD
Biztos nem vagy annyira ocsmány.
Nekem mindig olyan kalácsképem volt, jelentéktelen buci fej.
Az elmúlt két évben meg tök karakteres lett és sokak szerint szép is.
18-20 éves kor.
Szóval szerintem ne aggódj, még rengeteget változhatsz.
Nekem az egész arcom más lett, pedig semmit nem csináltam vele.
Ha jó hajat csináltatsz magadnak és kiszedeted szépre a szemöldököd már sokat dob az arcodon. 15 évesen kis sminket is használhatsz, ha attól jobban érzed magad. Pl. szempillaspirál, szemceruza. Kiemeli a szemeidet, az mindenkinek jól áll.
Szerintem biztos fog még változni az arcod:)
Egyébként..annyi "csúnya lány" van az osztályomban,komolyan rengeteg,de 3-4 kivételével mindegyikben meglehet látni a szépséget egy kis fantáziával.Mindenkinek van valamilye,amit egy kis hangsúlyozással még szebbé tehetünk.
Nem tudom hogy sminkeled-e magadat,ha nem akkor szerintem azzal is segíthetsz az "arcod kinézetén".Sok lány tök normálisan nézne ki sminkkel,vagy JÓL MEGCSINÁLT sminkkel,olyannal ami neki elönyös,mint anélkül..
Lehet hogy félreértettem a kérdést, "ocsmány mint a disznó"..ez azt jelenti hogy mint dagadt,puffadtabb arcú,vagy csak csúnya?
*valamije
csak valamilyen-t akartam irni elöször,más mondatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!