Lányok: hogy reagáltok, ha az utcán szemérmetlen
megjegyzést tesznek férfiak, vagy pofátlanul
megbámulnak?
Figyelt kérdés
Pár éve, hogy csinosabb lettem, csinosabban tudok öltözni több férfi bámul meg. Ezzel nem is lenne konkrétan baj, de sokszor kapok olyan megjegyzéseket, vagy veszek észre nyálukat csorgató pasikat, hogy legszívesebben mindet felpofoznám...persze csak utólag, mert amikor nyilvános helyen (pl. utcán) kiabálnak utánam, akkor "szégyenlem magam". Kaptam már igazán vulgáris megjegyzéseket is... Ti többiek, lányok: Szerintetek az ilyen helyzeteket hogyan illik, hogyan kell kezelni? Mit tesztek ilyen esetben? Durván visszavágtok, esetleg ironikus megjegyzést tesztek, vagy rá se hederítetek? Mi a jobb stratégia?
Engem speciel nagyon zavar, de általában csak simán tovább megyek. Valamelyik nap is mentem az utcán és egy kb. 50 éves építőmunkás beszól, hogy "Mivan cicus? vagy Szia, cicus!", azért gondoljon már bele. Amúgy én 17 vagyok és nem az a mellkidobós fajta, jó nem is az az XXL-es garbós, de akkor is semmi kihívó nem volt rajtam; elég kellemetlen tud lenni. Mondjuk, ha jól néz ki az illető és ápolt, akkor annyira nem zavar, de szerintem sok más, kuturáltabb módja van a közeledésnek.
2010. jan. 13. 16:53
12/15 anonim válasza:
Egyetértek a 16:53-al ilyen idősen nekem is mindig beszóltak az építőmunkások, kukások stb. Csupa jó pasi :DDDDD
De tényleg 17, vagy éppen 15 évesen... hát nehezen tudtam túltenni magam rajta, hogy az apámnál idősebbek ilyen megjegyzéseket tesznek.
Az egy dolog, hogy most már felrúgom őket simán :DDDD Akkor is ízléstelen!
2010. jan. 13. 17:19
13/15 anonim válasza:
általában lekaki, vagy ha nagyon idegesít, közlöm hogy 'BU'. exemnek volt aranyos beszólása anno mikor megszóltak, hogy 'heejj de jóóólnézelki'. erre őmeg: 'tetszik? hozzál virágot!' : D
2010. jan. 19. 19:16
14/15 anonim válasza:
Engem nagyon szokott bántani,amikor ilyen undorító emberek beszólnak,meg bámulnak.Pár hete meg is ütöttem egy öregembert,amikor már tettlegességig fajult részéről a vonzódás.Olyat kapott,hogy már futott is el.Meg be is szoktam szólni nekik néha olyan vicceset,hogy azon még én i s elröhögöm magam.De amikor nincs humorom ezekhez az undormány emberekhez,akkor nagyon fel tud húzni ez a trollkodás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!