Hogy dobjam fel a bőröndöm hogy ne legyen olyan komor?
Figyelt kérdés
Vettem egy nagyon szép elegans fekete lakk es matt keverék bőröndöt. Viszont mivel 18 eves vagyok kicsit komolynak tartom. Hogy tudom kicsit feldobni hogy ne legyen komor se meg gyerekesbe se menjen at es gagyi se legyen...2014. aug. 7. 12:39
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Ha nem tetszik, akkor minek elegánsat vettél? Vannak mindenféle színesek is. Mondjuk nekem a feketék tetszenek :)
Ha repülővel utazol, akkor tegyél rá valamilyen matricát, hogy megismerd a sok fekete bőrönd között.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon is tetszik mert tényleg szép bőrönd csak gondoltam kicsit vidámabba teszem. Es ez s fajta nem volt mas színben es nekem ez a fajta kellett
2014. aug. 7. 12:52
3/7 anonim válasza:
A húzó részére köthenél valami szalag/műanyag virág/sál félét.
De, ha küldesz képet több ötletet tudok mondani :-)
4/7 A kérdező kommentje:
2014. aug. 7. 13:52
5/7 anonim válasza:
Szintem ha ezt tovább dekorálod, az már szerintem sok lesz. Ha valami sima, mintázat nélküli lenne, akkor oké, de ide nem kellene több díszítés. A fogantyúkra köthetsz valamit, ahogy fentebb is írták, az még elmegy.
6/7 anonim válasza:
Szerintem díszítés nélkül is tök jól néz ki. :)
7/7 anonim válasza:
A cipzár részére akaszthatnál valamit ha nagyon szeretnéd. Egy kis szalag és tádám!
Bár...Szerintem így pont tökéletes, nem kell cicomázni szép így és egyáltalán nem túl komoly! De ha te így érzed akkor elő a kis szalaggal! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!