13- at töltöttem be 163 cm vagyok az alcsony vagy milyen?
Figyelt kérdés
163 cm
61kg
Dagadt vagyok ?Bármikor megcsinálok 300 felülést,50 fekvőt(teljesen szabályosan ),rendőri módszerrel edzem stb. Elég jól látszanak a hasizmaim ,egy lánynak nagyon izmos hasának kell hogy legyen ?
2010. jan. 12. 16:36
1/7 anonim válasza:
hát ha látszanak az izmaid akkor biztos nem vagy dagat:) én 173cm-hez vagyok anniy kiló mondjuk mint te de nekem fgyni kéne én nem vagyok izmos:D
2/7 anonim válasza:
Nem vagy alacsony, én 14 vagyok és 164 cm, szerintem pont jó magasság egy lánynak, mert minden srác túlnő rajtad. A hatvan egy kiló sem gáz, valszeg izmos vagy, az izom sokkal többet nyom mint a zsír szóval inkább cmterekben mérd magad. Nekem vannak olyan lány osztálytársaim, akik meghalnának a kockahasért. Szóval szerintem nem vagy dagadt, valószinűleg még nyúlni fogsz és nőiesebb leszel, rendben lesz az alakod.
3/7 anonim válasza:
Jaj de aranyos vagy! Én 22 éves vagyok, és 158 cm. :D
4/7 anonim válasza:
Majd még nőni fogsz talán. A súlyod sem sok, ha izmos vagy akkor biztos nincs nagy gond.
5/7 anonim válasza:
utolso szerintem meg te vagy az aranyos ^^
7/7 anonim válasza:
én 162cm vagyok és alacsony a környezetemben előforduló lányok/nők alapján:) de nem zavar, megszoktam. Ha izmos vagy, a 61kg teljesen oké, én 55kg-osan vagyok a versenysúlyomnál, de nem vagyok egy izomember, csak átlagos, kockahas nélkül:D am. szerintem egy lánynak nem kell feltétlen kockahas, csak ne legyenek rajt hatalmas lötyögő zsírpárnák, amúgy még egy kis poci is belefér, még szexis is lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!