Megéri ez a munka? Vagy keressek más lehetőséget?
Az az álmom hogy lesz egy saját szalonom otthon (vidéken)
ahol fodrász, kozmetikus és műkörmös leszek egyben.
Jönnek a vendégeim ellátom őket ennyi :)
Ebből meg lehet élni? Mennyit kereshetek ugy megsaccolva?
Gondolkoztam még rendezvényszervezőnek is a kozmetika mellett :)
Szeretnék kettő lány gyerkőcöt és egy férjet :)
Házam már van mert apától öröklöm és az emeletet szeretném kialakítani.
Szerintetek jó ötlet? :D
Milyen iskolát kell elvégeznem, hol van ilyen iskola, és hány év amig elvégzem?
13 éves lány most leszek nyolcadikos.
Mindhárom szakmát ki akarod tanulni? Szerintem a tanfolyam+vizsga+anyagbeszerzés+berendezés együtt olyan sokra jönne ki a három szakmában, hogy évek alatt sem hoznád be a befektetést.
Hol van a vidéken? Azt jelenti, hogy nem Budapest? Mert nagyon nem mindegy, hogy egy borsodi falu vagy egy bp melletti gazdag falu. A vendégeid alapján kapsz fizetést, de az adót mindenképp fizetned kell, akkor is, ha nincs vendéged sosem.
Szerintem az adózás miatt sem éri meg, mert vállalkozó leszel, sok vele a gond.
Egyébként érdekes, hogy ilyesmivel szeretnél foglalkozni. Nem szeretnél egyetemre menni, vagy jó gimnáziumba?
igen ezt szeretném vagy rendezvényszervezőnek menni.
Egyetem? Mire mennék...építészmérnők? szinte csak külföldön tudnék elhelyezkedni.
politikus?Orvos? el tudnám végezni de nem érezném jól magam hogy egész életembenazt csinálok amit nem akarok és nem is élvezném.
olyan munkát szeretnék ahol nem kell egész nap pesten lennem vagy máshol.
a családommal is akarokk lenni és törődni..pestre költözés vagy máshova szóba se jöhet.
Heves megyei faluról van szó.
hát ezek nem ilyen egyszerű dolgok, ahogy elképzeled. látom nagyon sok mindent szeretnél csinálni, de ha sikeres szeretnél lenni benne, akkor egyik szakmára sem jutna elég időd arra, hogy ezt elérjed. mondjuk a kozmetikus műkörmös jó párosítás lehet, vagy esetleg fodrász műkörmös, de nem hiszem hogy egy harmadikra lenne elég energiád.
ha rendezvényszervezésen gondolkodsz, az meg elég sok időt igénybe vesz, ha egyáltalán igényt tartanak ilyen munkára egy faluban.
igaza van a másik válaszolónak (én vagyok az első), egy heves megyei faluban erre nincs kereslet. Nincs annyi pénze az embereknek, hogy rendezvényszervezőt béreljenek.
Ha a szüleid gazdagok, akkor lehetséges, hogy legyen annyi tőkéd, hogy beindítsd a vállalkozást, de fenntartani nem fogod tudni.
De én 13 évesen színházrendező akartam lenni, szóval én ne papoljak a tini álmokról:)) (viszont vicces, mert a barátom most ezzel foglalkozik, én meg kutató lettem:))
A rendezvényszervezőt hagyjuk el :)
A kozmetika,fodrászat,műkörömös dolog működne itt fauln?
Meg még a fitnessen gondolkoztam még. De azzal mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!