Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 3D-s szempillámat én is...

3D-s szempillámat én is letudnám szedni vagy csak a kozmetikus?

Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg az olajos lemosók oldják a ragasztót.
2014. aug. 6. 10:57
 2/3 anonim válasza:

Nem akarlak nagyon megijeszteni, de én 3 hete rakattam fel, tegnap próbáltam otthon leszedni, mert sok kihullott. Így igaz, az olajos lemosók leoldják. A ricinus olaj, mint híres szempillanövesztő olaj, gondoltam jó lesz, amúgyis olaj, ápolja is majd, jaj de jó. Tegnap este neki is álltam de a probléma az, hogy nemcsak a műszempillát szedte le, hanem már a saját sincs meg.Úgy értem, ez a 3D pilla meg a hozzá tartozó ragasztó tette tönkre a sajátot is. Most írtam egy kétségbeesett sms-t a kozmetikusomnak aki felrakta, hogy mit tehetek.... Azt mondta, délbe tudunk majd beszélni, hívjam akkor. Mondjuk mikor nála jártam a felrakáson, kicsit gyanús volt, hogy mikor megkérdeztem a kozmit, neki volt-e már 3 vagy 4 D pillája, azt mondta hogy egyszer volt, de nem jött be neki.... Ő valószínűleg tudta, hogy mi lesz ebből, csak ugye nem szólt, mert nekik jól jön a pénz, amit erre befizetsz.... Aztán ha baj van, mossa kezeit, nem ő csinálta rosszul, csak éppen azt felejtik el közölni, hogy lehet hogy 2 hétig gyönyörű leszel, de utána 2-3 hónap, mire valahogy visszanő és viszonylag újra jól fog kinézni.... Én most ebbe a cipőbe járok. Alig van szempillám, nem merek senkire se ránézni, azt a maradék pár pillámat meg spirálozom ezerrel, hogy úgy tűnjön, van szemem.... Amúgy én az egészet betiltanám a p-ba, mert nem ér meg ennyit a dolog.... Sajnos utólag olvastam utána és is, és találtam olyan fórumokra, ahol mindenkinek ez a baja, mint nekem, és kérdezgetik, mit lehet tenni, mitől fog visszanőni, mennyi idő alatt fog rendbejönni.....Ja, és nemcsak azért hullott ki, mert nem szakemberrel szedettem le....Mindenki így jár, akkor is, ha kozmi szedi le.... Csak ugye ha kozmihoz mész leszedetni, megint ezreket fizetsz...

A pénzről szól az egész....Ha meg baj van, mert nem marad pillád, akkor veled van a baj, nem a szépségiparral.... :(

2014. aug. 7. 09:23
 3/3 anonim válasza:
Nekem Decemberben lett először 3D szempillám. Imádtam őket, de természetesen mindenki azt mondta, meg olvastam is, hogy alig maradt saját szempillája. Havonta 5000 Ft.tették fel, ismertem a kozmetikust nagyon jól és megbizható anyagokkal dolgozott/dolgozik. 8 Hónapig voltak fenn. Szóval amikor eljött a nap, h megszabulok tőlük kétségbe voltam este a hallottak alapján. Nekem a kozmetiksom szedte le..és a sajátjaim egy nagyon minimálissal lettek rövidebbek.Mindennek 3 hete, ma már olyan a szempillám mint a 3D előtt. Ricinus olajjal minden este és olykor reggel is bekentem. De érdemes a kozmetikus által használt oldószerrel leoldatni
2014. aug. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!