Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az intim szőrtelenítés...

Milyen az intim szőrtelenítés aránya az egyetemi kollégiumokban?

Figyelt kérdés

Világos, hogy nem ezt bámulja mindenki elsőként, de gondolom, hogy a zuhanyzókban észrevehető, hogy egyrészt a lányok, másrészt a fiúk között mostanában milyen arányban vannak, akik teljesen, részben vagy egyáltalán nem borotválják az intim testrészeiket.

Akinek van ilyen irányú megfigyelése, tudna mondani egy hozzávetőleges százalékot, tehát

A lányok esetében: hány százalék teljesen csupasz - hány százalék fazonigazított - hány százalék természetes?

És a fiúk esetében: hány százalék teljesen csupasz - hány százalék fazonigazított - hány százalék természetes?

2014. aug. 4. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:

a fiúkat passzolom.

Lányok:mindenkit nem láttam

de belegondolva a százalékok talán így állnának

30% teljesen csupasz 69% fazon és 1% természetes

amúgy ez valami felmérés? :)

2014. aug. 4. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Párom, én, és húgom is kolis volt évekig, se sose láttuk mások nemi szervét... ahogy ők sem a miénket. Nem is értem, mások egymást lesik és együtt zuhanyoznak vagy mi? Felénk ilyenek tuti nem voltak. Meg amúgy is kit érdekel hogy ki borotválja meg ki nem? Teljesen mindegy.
2014. aug. 4. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy, nem nézem mások nemi szervét. Kettő, rengeteg kolinak külön fürdője van és 3-6 emberre jut egy fürdőszoba.

Nálunk is ez a helyzet, szobánként van egy teljesen átlagos pici fürdő és az ember zárt ajtónál intézi az ügyeit.

2014. aug. 4. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk ilyen 10 fülkés zuhanyzók voltak, de mindenki behúzta a függönyt rajta, és intézte a dolgait, nem jött ki onnan egy szál semmiben, szóval nem láttuk egymást soha. Én alapból be sem mennék olyan helyre ahol bárki leshet a lábam közé szabadon.
2014. aug. 4. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

nálunk meg 70 lányra jutott 4 zuhanyzó,és nem volt függöny.

én se figyeltem,nem kerestem,mégis közben az ember elé tévedtek a dolgok :D

bár a középsuli kollégiuma se volt különb,úgyhogy nálam már megszokott volt.

annyi kikőtés volt hogy zuhanyzás közben nem lehetett a lámpát felkapcsolni,csak abban a szórt fényben tusoltunk ami a wc-ből és a mosdóktól jött.szóval premier plánban nem láttunk semmit.

(első voltam)

2014. aug. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!