Milyen az intim szőrtelenítés aránya az egyetemi kollégiumokban?
Világos, hogy nem ezt bámulja mindenki elsőként, de gondolom, hogy a zuhanyzókban észrevehető, hogy egyrészt a lányok, másrészt a fiúk között mostanában milyen arányban vannak, akik teljesen, részben vagy egyáltalán nem borotválják az intim testrészeiket.
Akinek van ilyen irányú megfigyelése, tudna mondani egy hozzávetőleges százalékot, tehát
A lányok esetében: hány százalék teljesen csupasz - hány százalék fazonigazított - hány százalék természetes?
És a fiúk esetében: hány százalék teljesen csupasz - hány százalék fazonigazított - hány százalék természetes?
a fiúkat passzolom.
Lányok:mindenkit nem láttam
de belegondolva a százalékok talán így állnának
30% teljesen csupasz 69% fazon és 1% természetes
amúgy ez valami felmérés? :)
Egy, nem nézem mások nemi szervét. Kettő, rengeteg kolinak külön fürdője van és 3-6 emberre jut egy fürdőszoba.
Nálunk is ez a helyzet, szobánként van egy teljesen átlagos pici fürdő és az ember zárt ajtónál intézi az ügyeit.
nálunk meg 70 lányra jutott 4 zuhanyzó,és nem volt függöny.
én se figyeltem,nem kerestem,mégis közben az ember elé tévedtek a dolgok :D
bár a középsuli kollégiuma se volt különb,úgyhogy nálam már megszokott volt.
annyi kikőtés volt hogy zuhanyzás közben nem lehetett a lámpát felkapcsolni,csak abban a szórt fényben tusoltunk ami a wc-ből és a mosdóktól jött.szóval premier plánban nem láttunk semmit.
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!