Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani olyan boltoka...

Tudnátok mondani olyan boltokat, ahol lehet kapni 65/AA-s,70/AA-s melltartót?

Figyelt kérdés
Tescoban néztem de ott csak 70/A-sat láttam és volt benne merevítő, viszont nekem az nem kényelmes. Ne gyertek azzal, hogy olyan kicsi minek. Előre is köszi a válaszokat.

2014. aug. 3. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én ilyen kisméretű melltartót a tescon és a new yorkeren kívül még nem láttam máshol.
2014. aug. 3. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

jaj, de aranyos. mindig megmosolygom az ilyen termékeket.:)

new yorkerben, h&m-ben is van extramini melltartó, de van a kínai boltokban is.

2014. aug. 3. 20:46
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
De most tényleg..ilyen kicsire minek? Semmit nem tudsz belepakolni... Vegyél csinosabb toppot, szerintem több értelme van.
2014. aug. 3. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
tesco,kinai,takko fashion,h&m
2014. aug. 3. 20:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Mondom a tescoban néztem de nem találtam. Ja és #3-as a top átlátszik...
2014. aug. 3. 20:56
 6/14 A kérdező kommentje:
A többi helyen még szétnézek:)
2014. aug. 3. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:

kérdező, ne vegyél átlátszó topot! akkor nem látszik át:)

vegyél vmi ilyet a pólóid alá: [link]

És nyugi, nagyon sokáig nőhet még a melled, biztosan nagyon fiatal lehetsz még:) nekem is csak 14 évesen nőtt ki rendesen a cicim, előtte nagyon picikék voltak, mint a szúnyogcsípés:)

2014. aug. 3. 21:07
 8/14 A kérdező kommentje:
#7-es értelek, vanak topjaim, de most tenyleg szeretnék pár kis melltartót:DD
2014. aug. 3. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:
de a barátnőid mit hordanak a suliban? egyébként még a Tezenis jutott eszembe, ott nagyon sok deszka lány van mindig, mikor bemegyek:)
2014. aug. 3. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Én eddig csak a tescoban láttam. Amúgy nekem se sokkal nagyobb a cicim, a és b között van valahol, igazából egyik méret sem tökéletes. Szerintem a melltartótól jobb formája van és nem a push up-ra gondolok. Biztosan vannak nagyon jó minőségű sportmelltartók, toppok is, de amikkel én eddig találkoztam vagy nem tartott eléggé és lógótt benne vagy pedig túl erős volt és lenyomta, így kisebbnek mutatta mint igazából és nekem is gond volt, hogy átlátszott. Most rendes melltartót hordok és sokkal jobban szeretem.
2014. aug. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!