Cukorgyanta? Mások tapasztalata?
Csináltam cukorgyantát, életemben először, és nem lett katasztrófa belőle :D
sőt egy kis próbálgatás után, rendesen ki is szedett szőrt kényesebb területről, fájdalom alig volt, nem is pirosodott ki, csak pár pötty lett.
Szóval nagyon bejött.
De mégis, az a gond hogy elkezdem a gyantázást, és kb. 3 húzás után nagyon ragad/nyúlóssá válik a massza.
M
ikor már állt egy ideig akkor sem kő kemény, ha erősen belemarkolok akkor ki tudok szedni belőle.
Mi lehetett a baj az elkészítésnél? túl sok víz? vagy túl sokáig nyúztam/húzogattam?
Fő kérdés:
Ha megmelegítem, hogy kicsit folyósabb legyen, és felkenem, rá gézlap, akkor megszilárdul szerintetek annyira hogy le lehessen tépni rendesen?
felmelegszik a kezedben, azért lesz utána nyúlós
ha ilyen lesz, azt is lehet használni a felkenős módszerrel és nem is kell tovább melegíteni
Igen, azt gondoltam hogy a kezemtől melegszik fel, csak azt hittem, hogy nem ilyennek kell lennie
de akkor rendben:D
akkor marad a felkenős dolog, ha már felmelegedett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!