1/9 anonim válasza:
átlagos, de nekem nem szimpatikus
3/9 anonim válasza:
Szerintem aranyos, szép is lehetne ha lenne egy jó frizurája meg saját stílusa.
4/9 anonim válasza:
Szerintem borzasztó ronda.
Ráférne egy fodrász, meg némi nőiesség.
21/L
5/9 anonim válasza:
Teljesen átlagos, se nem csúnya, se nem szép. A haja az rémes, nagyon nem áll jól neki ez a szín.
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok: még annyit, hogy a természetes hajszínével, valami jó kis frizuval, egy pár év múlva tuti csaj lehet belőle. Én tök csúnya voltam kamaszkoromban, de most 19 éves koromra sokat változtam, megtaláltam azt, hogy mi előnyös számomra, és így már elég jól nézek ki.
7/9 anonim válasza:
a hajszín nagyon rossz választás, valami természetesebbet választhatna, mondjuk valami szép világos barna, meg oldalfrufru is jó lenne szerintem.
egy kis smink, nagyon kevés is elég, a kevesebb , néha több.
egyébként én is kamasznak eléggé gáz voltam, és mindenki azt mondja, hogy mostanra meg már ragyogok, meg kinyíltam.
gyakorolj otthon frizurákat, hogy tűzd fel ,hogy jobb legyen, és a színt változtasd meg.
ez a lány te vagy egyébként? igazából mindegy is.
sok sikert a változáshoz :D
8/9 anonim válasza:
nagyon fiús, nem szép de nem is csúnya
9/9 anonim válasza:
zentai a csaj xD én is onnan vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!