Mi a véleményetek egy ilyen fenékről?
Figyelt kérdés
Főként fiuk válasza érdekel:)
Nekem ilyen van, és nem szeretem, mert nagyon nagy, és nem is tudom...
Nekem vmi ilyesmi jobban tetszik:
És ez ruhában is jobban néz ki... szerintetek? 16l
2014. júl. 28. 02:01
1/8 anonim válasza:
Akárhogy is nézem, egyikben sem találok hibát.
2/8 anonim válasza:
számomra egyértelműen az első képen lévő hátsók a vonzóbbak, a második képen a csaj vékony és formás, nem rossz, de az első szexibb, 3. képen a csaj nekem már túl vékony, kissé laposnak tűnik a feneke, de sokaknak meg bejön ez
3/8 anonim válasza:
mikor melyik :P fő a változatosság
4/8 anonim válasza:
Az első sokkal jobb,mint a második.
6/8 anonim válasza:
Szerintem annyi a lényeg hogy ne löttyedt, hájgombóc legyen, hanem izmos, sportos, szép fenék. A méret mindegy. Izmosból a nagy is szép, löttyedtből meg a kicsi sem szép.
7/8 anonim válasza:
Az elso csaloka mert attol fuggetlenul, hogy akkora mint egy ifaplato meg raadasul osszefogja a harisnya!
Tehat nalam a masodik a nyero mert meg a gravitaciot is legyozi...
8/8 anonim válasza:
Nekem meg olyan van mint a 2. és a 3. képen, de olyat akarok mint az első. Egy csomó pasinak az tetszik jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!