Mennyi idő alatt nő meg a hajem hosszúra? 14/f
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék : [link]
És most ilyen: [link]
Honnan tudjam,hogy jól fog állni? Nagyon szeretném.
2014. júl. 26. 12:59
1/5 A kérdező kommentje:
Hajam*
2014. júl. 26. 13:00
2/5 anonim válasza:
mindenkinek másmilyen tempóban nő meg a haja. Nekem például pár hónap alatt megnőne ilyenre de a tesómnak talán 1 év lenne.
Senki sem tudhatja, hogy neked hogy fog állni. Várd ki míg megnő, aztán ha nem tetszik levágatod.
3/5 anonim válasza:
Havonta 1-2 centit nő az emberi haj.
4/5 anonim válasza:
Szerintem növeszd meg ,ha szeretnéd (meg amúgyis elfogult vagyok kicsit a hosszúhajú fiúkkal szemben:D). Egy idő után úgy is látszik ,hogy jól áll-e ,vagy ha hosszút szeretnél akkor biztos van olyan ami jól állna , attól is függ ,hogy hol van elválasztva ,vagy hogy milyen a formája.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat. :) Az a baj,hogy rengeteg idő és ott van ,hogy amikor még nem nőtt meg olyanra akkor az esetleg hülyén néz ki. :/ Nagyon szeretném,de nem biztos,hogy meg növesztem,az idő miatt...
2014. júl. 27. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!