Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon negatívan...

Szerintetek nagyon negatívan befolyásolja a kinézetem es a jovomet hogy belevágtam egy kést a csuklomba?

Figyelt kérdés

Ugy erzem totál visszaestem es nem tudok másra gondolni csak hogy nem leszek olyan mint ezelőtt.(tiszta)

Csak egy fel cm es hegrol van szó de megis életem ellen cselekedtem.

2014. júl. 24. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, csak tegyél rendet a fejedben. Nekem egy kb. 2x2 cm kerek forradás van a csuklómon, 20 éves "nagy szamárként" csontig égettem öngyújtóval. Azóta 12 év telt el, a sebhely megmaradt, de az érzelmek, melyek erre vittek már régen ismeretlenek számomra.
2014. júl. 24. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy észreveszik. Nekem az alkarom egy részén vannak hegek, eddig egy ember kérdezte meg, mik azok a sebek (nem mondtam el neki az igazat). Persze lehet, más is kiszúrta, csak nem teszik szóvá meg nem érdeklik.
2014. júl. 24. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

A heg nem fogja befolyásolni az életed, valószínűleg észre sem veszi majd a legtöbb ember.

Az viszont befolyásolhatja, hogy ilyeneket teszel magaddal.

Szóval a heg miatt ne aggódj, inkább arra törekedj, hogy azokat a problémákat megold, ami miatt magadba vágtad a kést.

Nekem műtét miatt van egy hegem. Volt már aki beszólt, hogy milyen ronda. Nekem semmi bajom vele. Sőt, büszke vagyok, hogy túléltem a műtétet és egy heggel megúsztam a betegséget.

2014. júl. 24. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Ok ezeket értem hogy pozitívan meg minden.

De semmi negatív érzés nem volt bennem,teljesen jól voltam lelkileg meg érzelmileg csak az agyam befolyásolt .

Most itt vagyok mint egy lelki roncs elvesztettem a céljaim is.

2014. júl. 24. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

az egyik ismerősömnek(fiú),szintén elég sok karcolás van a csuklóján.őszintén leírom,hogy őt régebben elég sok atrocitás érte,mert hogy fiú létére ilyet csinál(mintha a férfiaknak nem lehetnének lelki problémái...na mindegy.).azóta halványabbak lettek a hegei,és már kevésbé feltűnő.nagy macskabarát,van vagy 3 neki,úgyhogy mindig rájuk fogja.ha a hegekre néz,inkább büszkeség tölti el,hogy kilábalt ebből.

egyébként nem fogja befolyásolni.aki szeret,az hegekkel szeret,a többiek meg úgyis mind felszínes,utálkozó emberek,akiknek saját magukkal van problémájuk,de másokon vezetik le.az ilyenek véleményével ne foglalkozz.légy erős!ha nagyon nem megy,keress fel egy JÓ pszichológust.

2014. júl. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!