Köldökpiercing: igen vagy nem?
Figyelt kérdés
Állítólaf terhesség után elég ronda lesz a helye. Csináltassak vagy nem éri meg? Esetleg mágneses változat kapható? Köszönöm a válaszokat.2010. jan. 9. 21:13
1/10 anonim válasza:
mágneses nincs... :D
de vannak hosszabb szárúak, direkt terheseknek.^^
2/10 anonim válasza:
én nemrég csináltattam, de tegnap láttam egy ilyen képet (terhesség utánit...), hát megbántam:S
remélem, hogy olyan csúnya nem lesz:)
4/10 anonim válasza:
egyaltalan ne ha féjdalom nelkul akarsz pisilni vagy barmit csinalni...ismerek olyat aki 2 evig szenvedett miatta nem tudott pisislni stb. aztan kivettete
5/10 anonim válasza:
Mi köze a köldökpiercingnek a pisilés közbeni fájdalomhoz?
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
jaj csináltass majd ha megszültél ledolgozod és szép lesz ne parázz már nekem is van és nem aggódók ilyeneken majd terhesség után max de most kifoglalkozik vele
am csak ilyezgetnek ezzel a pisiléses izével semmibajod nem lesz max begyullad de az is sak eleinte krémezni kell és annyi
9/10 anonim válasza:
2 évig szenvedett és 2 év után eszébejutott ki venni?
-ez vicces
10/10 anonim válasza:
nekem van 5 éve, soha nem volt begyulladva, szépen gyógyult, semmi problémám nem volt vele. de soha ne rakj bele bizsut, még akkor sem, ha a füled esetleg bírja, mindig orvosi fémet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!