Most olvastam egy új fajta mellnagyobbító krémről. A neve body 10 push up . Valóban használ? Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az kérem írja le nekem Hogy valóban használ-e. Köszönöm. Egy kis mellű 20 L :-)
2014. júl. 23. 00:50
1/9 anonim válasza:
Miért használna?? egy krémtől nem fog hirtelen több zsírszövet nőni a melledre!
2014. júl. 23. 14:07
2/9 anonim válasza:
Olyan vki tud irni aki már kipróbálta,és van ezáltal tényleges tapasztalata?
2014. aug. 20. 21:15
3/9 anonim válasza:
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Nem véletlen lettél ilyennek megalkotva. Miért lenne jobb a nagy mell, mint a pici?! Azért, mert a mainstream megköveteli? Hagyjuk már... :D Van akinek a pici tetszik, van akinek a nagy. Széles a választék. Mindenesetre te vagy a legnagyobb vesztese annak, ha nem tudod saját magad elfogadni, úgyhogy tessék szépen szeretni önmagunkat!!! :)
(Amúgy a nagy mell egészségügyi szempontból is hátrányosabb, hiszen sokkal jobban terheli az egész gerincet)
2014. aug. 25. 00:20
4/9 anonim válasza:
Nincs olyan pasik akinek tetszik a kis mell, duciság stb... csak olyan aki beéri kevesebbel is. Vagy ha tetszik is neki akkor is a jó nő mindig jobban fog tetszeni és arról fog álmodozni. Úgyhogy ez a fogadd el magad baromság, persze fogadd el pl, hogy dagadt vagy, de akkor azt is fogadd el hogy majd a férjed egy dögös karcsú nővel fog megcsalni!
2014. szept. 1. 19:53
5/9 anonim válasza:
kedves agyhalott embertársaim nyugtassatok meg hogy ti csak simán hülyék vagytok és nem tudják értelmezni a k*szott kérdést ..a lány aki a krémmel kapcsolatosan kérdést tett fel nem azt kérte hogy adjatok lelki fröccsöt hogy fogadja el a mellét hanem hogy a krém bevállt-e... nem értem az ilyenek mért irják mindenhez hogy fogadd el a kis mellett.. egyszerűen nem lehet, nekem is azvan és ha felveszek egy ruhát egy keritésen jobban áll.. . és a kérdezőnek azt üzenem, hogy eddig ez a legkedveltebb módszer. nem kárositod belülről a szervezeted.. lehet hogy hat lehet hogy nem attól függ hány éves vagy és vane betegséged... de mindenképp ha nem drágálod probáld ki.. és ti agyhalott barátaim beszéljetek bele egy zacskóba a lelki tanácsotokkal együtt eé küldjétek el a zacsit s ha kedvem lessz meghallgatom.. ha megeszek egy tál betülevest jobb lelkifröccsöt szarok mint ti amiket itt irtok 17L
2015. febr. 24. 12:21
6/9 Mr. Ratio válasza:
Én két olyan hölgyet ismerek, akik használták (használják) és feszesség tekintetében egyértelmű pozitív változásról számoltak be.
Kedves almapálinka! Ne húzd fel magad, az emberek jelentős hányada ilyen. Tudod, az okos szeret hülyéskedni, a hülye pedig... :)
2015. máj. 31. 11:19
7/9 anonim válasza:
20 percenként újrakezdi a számolást nagy átve rés !
2015. dec. 7. 22:01
8/9 anonim válasza:
Ok, bár szerintem ez nem trágár, egyébként ma az oldalatok hemzseg egy motoradalék átverős hirdetéstől.Egy oldalon legalább négy helyet foglal.
Üdv.: Zoltán
2016. dec. 17. 01:03
9/9 anonim válasza:
"akkor azt is fogadd el hogy majd a férjed egy dögös karcsú nővel fog megcsalni!"
Én dagi nő vagyok és jó pár dögös, karcsú nőt akartak már megcsalni velem + 40 kilós ismerősömet is 100 kilós nővel csalták meg, szóval áltassátok csak magatokat drágáim!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!