Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mongoloid beütéssel rendelkező...

Mongoloid beütéssel rendelkező fiú vagyok, de japánnak, kínainak, vietnaminak, tajvaninak csak nagyon kevesen néztek. Szeretném teljesen mongolossá tenni az arcomat egyszerű módon, akár fizikai erőhatások segítségével megdeformálni. Elemzés lent, ok?

Figyelt kérdés

Apám nem sárga, hanem fehér ember (indo-árja), anyukám rendes magyar ember. Én fekete hajjal rendelkezem, emellett a bőröm színe sárgásbarna. Magasságomon nem tudok sokat változtatni (183 cm), ráadásul még növésben is vagyok, a súlyom 60-/+1-2 kg. De ott az arcom:

-a szemeim majdnem bevágottak, mongolredő-szerű képződmény található rajta. Vegyük úgy, hogy a 0 a rendes fehér ember szemformája, a 20 pedig a kínaié, én 14-16 vagyok... Ha sokat hunyorgok, illetve szigetelőszalaggal széthúzom a szemem alatt/fölött rendszeresen hosszú időn át, akkor be fog állni erre a szemem?

-arcom laposnak nem mondható, de laposabb, mint a fehér emberé. Abban az esetben, ha gyakran nyomom az arccsontomat, fog történni csoda?

-Szemöldökömet felére borotváltam, majd szikszalaggal még kicsit beleritkítottam. A szempilláimat kívánok fölül tövig vágni, mert az fokozza a mongol hatást. Hogy tüntessem el azokat a szőrszálakat otthon egyedül?

-orrom picit hosszú, orrnyilásom nem kicsi, ami zavar. Ráadásul egyenletessége picikét megtört fölül. Milyen mimikát alkalmazzak, hogy megváltozzon. illetve alkalmazok egyet, de használ?

2014. júl. 22. 22:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha jól értem apukád mongol? Az európaiaknak eleve jobban tetszik a kínai, japán kinézet, persze ott is a szebbek. A mongoloknak sokszor nagyon széles az arcuk, erre szerintem pont nem kellene raerositeni. A szemed osztalyzasat sem értem, én nagyon sok kínaival találkoztam és szinte mindegyiknek teljesen más a szemformaja. Ők egyébként azt gondolják, hogy a magyar nőknek a nagy szem tetszik (már egy kínai esetében), szerintem ez is hülyeség, ha egy magyar nő összejön egy kínaival az vagy szerelem, vagy a pénzre megy, a szépség nem fontos.
2014. júl. 24. 18:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem mongol, indiai. Vagy ebből a magyar-indiai kereszteződésből született egy mongolosabb kinézetű gyerek, vagy apai ágon van egy sárga felmenőm!
2014. júl. 24. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja így értem, akkor valszeg nem sok látszik abból h félvér vagy. Sok magyar is vágott szemű egyébként, az én családomban is van egy ilyen vonal, az okát nem tudjuk, a rokonaim közül csak a lányok tudnak rájátszani egy kis sminkkel. A fiúk csak simán jól néznek ki, nekik nem érdemes sminkelni :) hát amúgy megertem, hogy szeretnél azsiai vonasokat, az tényleg nagyon szép tud lenni, vigasztaljon a tudat, hogy ők meg mindenáron europainak akarnak látszani :)
2014. júl. 24. 20:32
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi!

Tudom azt az európaias cuccot sajnos... Mindenesetre szebbnek találom az ázsiai vonásokat!

Különben kinézetem alapján sokkal inkább kambodzsai lennék, majd thaiföldi, indiai, indonéz, utána max. arab, ausztrál őslakos, kínai az nem annyira, illetve kissé cigány... de kevésbé lehet megállapítani a félvér származásomat. Apai ág jobban érvényesül.

2014. júl. 24. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:

még hányszor szeretnéd ezt megkérdezni?

egyébként az arcodon nem lehet változtatni.ez genetika.ne bántsd magad,kérlek.

nekem mondjuk iszonyatosan bejönnek az ázsiai pasik,olyan helyesek.de csak ezért ne okozz magadnak fájdalmat.

2014. júl. 24. 20:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Inkább kambodzsai, thai, maláj származás, amit még feltételezhetnek rólam.
2014. júl. 31. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Amúgy Te nem szegedi vagy véletlen?
2014. aug. 13. 18:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem.
2014. aug. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!