Szerintetek hogy nézek ki?
Komolyan nem értelek. Más ocsmánynak nevez, erre én vagyok beállítva bunkó parasztnak. Azt elismerem, hogy kissé nyersen fogalmaztam, de ha egyszer ez a véleményem...
Mit kifogásolsz azon, hogy átlagosnak merlek nevezni?:D Elhiszem, hogy a sok nyálgép nyáladzása jobban esik, sőt feltételezem olyan válaszokért írtad ki a kérdést.(mint úgy általában mindenki)
cuki aranyos, semmi furi, átlag...
7/10 pont
Itt szó nincs szimpátiáról, ne keverd ide. Tudtommal a külsődről szól a kérdés, márpedig a szimpátia egy hangyányit többet foglal magába. Nálam. De, ha már így felhoztad. Az eddigiek alapján egy értelmes, visszafogott lánynak tűnsz. Ami mindenképpen pozitívum. Szóval nagyon is tévedsz, ha azt hiszed rossz véleménnyel vagyok rólad. Viszont nem szeretnék eltérni a témától. Akármennyire is bizonygatod, mindketten nagyon jól tudjuk,hogy ez a kérdés miért íródott ki. Tekintve, hogy 21 éves vagy, már tisztábban kell lenned a külső adottságaiddal. Úgyhogy ne tegyél úgy, mintha nem tudnád kb. hol is állhatsz a többi lányhoz viszonyítva. Azért jöttél ide fel, hogy az önbizalmadat növeld. Még ha ezt nem is akarod elismerni.
Való igaz, nem ismerlek. De te sem engem;)
Nem egészen abból áll, de része a dolognak. Nézzük reálisan. Miért érdekel téged, hogy milyennek lát külsőleg pár idegen ember? Mit tudsz ezekből a véleményekből leszűrni? Változtatnak valamin? Ha valaki tisztában van az adottságaival, nem fog itt kérdezősködni. Tehát, ha rendben van az önbizalmad, s tisztában vagy vele, hogy hol helyezkedsz el, az azt jelenti, hogy ennek a kérdésnek az égvilágon semmi értelme nincs. Ergo mi marad? Az, hogy valahol tudat alatt azért tettél fel magadról képeket, hogy pozitív, elismerő válaszokat kapj. Magyarul az egód vezérelt.
Már egyszer leírtam, hogy az valóban kicsit nyersre sikeredett. Azt hittem, ezt már sikerült tisztáznunk.
"A továbbiakban ellenszenvem kifejtését e téren nem folytatnám."
Részedről ellenszenv kifejtés, részemről beszélgetünk;) Nyugodt lehetsz, egy buta kis libával nem álltam volna le "vitatkozni".
(tőled pár évvel idősebb fiú vagyok)
Jó érvek, jól megfogalmazva. De esetleg nem-e játszhatott nagyobb szerepet a bizonytalanságból, mintsem a bizonyosságból érett egónövelés? Bár ezzel a mondattal lehet egy kicsit agyoncsapom azt az állítást, hogy tudom, hol helyezkedek el, de azért egy kis bizonytalanság is része volt ennek a kérdésnek, de nem fáj igazat is adnom neked valamennyire. :)
Eleinte ellenszenv volt, mostmár más véleményen vagyok...
Kedves, hogy nem tartasz "buta kis libának". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!