Egy férfi egy cipőboltban a női cipőket nézi. Feltűnne nektek? Mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
Én vagyok ez a férfi. Imádom a női cipőket (láb és cipőfétis). Szinte az összes férfi cipőt utálom, ritkán találok olyat ami tetszik és hordanám. Nem használok női cipőket (méret miatt nem is menne), de a férfi cipőkhöz képest annyira nagy belőlük a választék és annyira szépek, hogy nem birom ki, hogy ne töltsek el legalább pár párcet a női cipők között. Nem sűrűn járok cipőboltokba, pont ezért. De amikor bemegyek, egy normális férfi papucsot nem találok, a nőknek meg annyi minden van. Ha nő lennék a fél boltot el tudnám képzelni a lábamon, annyira csodás mindegyik.2014. júl. 20. 19:53
1/6 anonim válasza:
Nincs fura abban, ha egy férfi megnézi a női cipőket. Miért ne érdekelhetné a választék? Én azt gondolnám, hogy a barátnőjének néz valamit. Vagy hogy ott a barátnője, próbálgat, ő meg unatkozik és addig nézelődik és mászkál az üzletben. Semmi rosszra nem gondolnék :)
2/6 anonim válasza:
Nekem fel sem tűnne, semmi furát nem találnék benne. Én is inkább azt gondolnám, hogy a barátnőjének keres valami cipőt :D
3/6 anonim válasza:
én azt gondolnám hogy liberális.
4/6 anonim válasza:
tökre megértelek,én is így érzek.
nekünk van cipő,bakancs,és 1-2 pacsker (normális ffi nem hord szandált).
bár én a női bugyikat is kedvelem...
5/6 anonim válasza:
Mi lenen veled ha lábfétises lennél? :D Az is kínlódós, feszengős helyzet lehet ha a cipőboltban sok lány próbálgat. Persze neked cipőfétised van, akkor az neked ott a mennyország? :)
6/6 A kérdező kommentje:
Cipőfétis, lábfétis, meg amit ehhez kapcsolódóan el tudsz képzelni, na az nekem mind megvan. Bárhol vagyok, ha egy cipő vagy lány lába van a közelemben, elöjön az emlegetett kínlódós, feszengős helyzet. Ez kb. bármilyen helyre igaz, mindenhol van valami ami iránt vonzalmat érzek. A cipőbolt pedig akár lehet maga a mennyország is. :)
2014. szept. 9. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!