Hogy szedjem le? Nem akar lejönni a körömlakk
Figyelt kérdés
Le akarom szedni a sötét körömlakkom, azonban a belső részt nem tudom kiszedni még fülpiszkálóval sem2010. jan. 9. 12:46
2/3 anonim válasza:
én fürdés közben szoktam, úgy, hogy fürdés előtt jól lemosom, amennyire tudom, utána meg a kádban miután már áztam 10 percig leszedem..úgy már egész jól lejön, néha marad egy kicsi,de páűr nap és lekopik az is.
Nekem ez piros és sötétlila körömlakktól van.Még akkro is, ha felkenek alá átlátszó körömlakkot is, bár az azért sokat segít:)
15L
3/3 anonim válasza:
Én sosem kenem el teljesen a bőrig egyrészt, de ha mégis akkor jóminőségü körömlakklemosó kell. Illetve próbáld meg óvatosan fogpiszkálóval vagy ilyenek. Legrosszabb esetben 2-3 nap és lekopik legközelebb, meg ne kend teljesen a bőrig.
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!