Ajakpiercing hogyan?
Gratulálok :D
Tejterméket nem szabad csak fogyasztanod, meg nem javasolt a dohányzás meg az alkoholfogyasztás, szóval szerintem azokat se. Kívülről kell valamivel ápolni, pl kamilla tea. Belsőleg Phlogosol oldattal, de gondolom amit te vettél is jó lesz rá, mindenki mást mond. Ha csípi csípi, ez van, bár én még nem hallottam senkitől.
Viszont az nem jó, hogy a fele eltűnik a bőrödbe... Remélem a helyes piercingesednek volt annyi esze, hogy egy nagyobb pc-t tett bele, mivel ugye megduzzad a száj, majd pár hét múlva kell normális méretűre cserélni. Ha belesülyled a nyílásba akkor az nagyon nem jó.
Lehet Te is elájultál volna tőle :P
Amúgy nagyot rakott bele, igen. Csak nekem ìgy alapból nagy az ajkam..:D De Nincs feldagadva. Két hét múlva kell visszamennem kisebbet berakatni:) azt mondta befele kell nyomogatni hogy ne essen bele a hátyába vagy mibe.
Csak ugye Nem tudom egész nap ott tartani az ujjam.
Amúgy csak azért csipett mert a barátnőm Előszőr megmutatta Hogyan kell alkohollal tisztìtani, az a hülye meg belekente véletlenül a lukba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!