Szerinted milyen korban a legszebbek a nők?
Tudom, ez mindenkinél más és más, de úgy nagy átlagban lennék kíváncsi a véleményetekre.
Szerintem 17 évesen a legszebbek.
Válaszolók, most minden nőt önmagához hasonlítsunk, hogy melyik korban néz ki a legjobban.
Szerintem a nők durván 16-28 éves korukban vannak kinézetileg a csúcson. Lehet dögös egy 15 éves, egy 35 éves vagy 45 éves nő is, akit simán megdugnék, van annyira vonzó. De ettől függetlenül a legtöbb nő önmagához képest kb. a húszas éveiben és a tízes évei végén néz ki fizikailag, külsőre a legjobban.
Ezek a korú nők azok (18-28), akik minden férfi figyelmét a leginkább felkeltik a 15-65 közötti szexuális aktivitásra még esetleg képes férfi korosztályban. Ez a nők legtermékenyebb kora is.
Nem biztos utolsó! :)
Mert ugyanis ebben a korban a legcsúnyábbak is.
A jó nő olyan mint a jó bor; a korral nemesedik :D
Szóval 35 után :P
20/F
20 alatt semmiképp. Akkor még nem is nők, hanem lányok, fiatalok, általában nincs kiforrott ízlésük, nem tudják, mi áll jól. 20-30 között tudnak nagyon jól kinézni szerintem, egy kis odafigyeléssel. 30 fölött már több odafigyelés kell, sokan ekkor híznak meg (főleg, ha előtte bármit megehettek, nem híztak), de aki odafigyel magára, az 40 éves kor felett is simán nézhet ki jól.
Ez persze nem törvényszerű, csupán én így figyeltem meg.
Azt nem mondom, hogy rosszul néznek ki, de nézhetnének ki sokkal jobban. Főleg az első, mert ez a stílus közönséges. Pont erre utaltam, hogy ekkor még nincs önálló stílusuk, próbálkoznak, utánozzák egymást és másokat, a lelkületük is alakul.
Majd ha kialakult, önálló személyiségük lesz, sokkal vonzóbbak lesznek.
18-as! Ki mondta, hogy ők rosszul néznek ki? Nem értelek.
Egyébkén sokat félreértették a kérdést. 1 bizonyos számra lettem volna kíváncsi, hogy önmagához képest egy nő 15, 20 vagy éppen 40 éves korában a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!