Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl sovány vagyok?

Túl sovány vagyok?

Figyelt kérdés
164 cm vagyok és 47 kiló. Nem vagyok csontos, csak vékony. De félek, hogy emiatt a fiúknak se fogok tetszeni,mert folyton csak azt hallom, hogy egy lányon lehessen mit fogni,meg h csak a kutyák játszanak csontokkal.. Nem tehetek róla,nem vagyok anorexiás,eszem rendesen. Csak már zavar, hogy a törékeny külsőm miatt mindenki ítélkezik ..
2014. júl. 17. 03:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

pont hogy azt nem szeretem, akin van mit fogni :DDD

ne foglalkozz velük, mindig van olyan, akinek az adott alak tetszik //akkor én most kutya lennék? xD //

adatok alapján nekem tetszene, de a korod még mindig kérdéses, és kép alapján még egyszerűbb lenne eldönteni (ne magadról, csak linkelj egy hasonló alakot)

2014. júl. 17. 16:53
 12/16 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok..:D

amúgy ilyesmi az alakom, talán a combom egy picit vastagabb.

[link]

2014. júl. 17. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:
itt azért elég nagy a választék...
2014. júl. 17. 20:32
 14/16 anonim ***** válasza:

nekem az ilyesmi alak nagyon bejön, ne aggódj miatta szerintem. amúgy ha genetikailag ilyen vagy akkor az szerintem főleg szép. szebb mint akik koplalnak, azokon valahogy meglátszik :/ máshogy vékonyak

nekem már tetszenél HA a korod is megfelelő lenne; tehát az alakod miatt szerintem ne aggódj :) nagy valószínűséggel nem csak nekem tetszik

amúgy is 14 éves vagy még sokat változol

2014. júl. 18. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:
tökéletes :)
2014. júl. 18. 20:36
 16/16 anonim válasza:
Modell vagyok.172 centisen 44 kilos vagyok..De ez ehhez a szakmahoz szukseges.De vegyük baratnomet, Barbit.(Palvin)O is modell es eleg vekony, de nem csont sovány, ugyh szerintem nem kell izgulnod.
2014. júl. 31. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!