Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Át akar valaki alakulni? Akar...

Át akar valaki alakulni? Akar valaki szebb és magabiztosabb lenni?

Figyelt kérdés
Képzeljétek, régen én is ilyen voltam. Mármint csúnyának láttam magam, meg minden, szemüveges voltam, fogszabályzós, stb, mindenki csúfolt, nem kellettem senkinek. DE AZTÁN!!!!!! Rátaláltam valakire, aki segített, és sikerült teljesen megváltoztatnia. Megtanította , hogy hogyan sminkeljem ki magam nagyon szépre, mit egyek, hogyan csináljam meg a hajam, hogyan viselkedjek, mit vegyek fel...és azóta gyönyörű vagyok, bomlanak utánam a pasik, és minden de tényleg MINDEN sikerül. :) Szeretnék segíteni azoknak, akiknek hasonló problémájuk van. Szüksége van itt erre valakinek?:)
2010. jan. 8. 17:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Persze, lehet sok, de olvasd el, hogy mik vannak benne. Annyi ruha, amit én kaptam, ha magamnak veszem simán többe kerül mint 25, és ebben még egy csomó más is benne volt. Ha csak a smink kell, kérdezd meg tőle, hogy úgy mennyi.
2010. jan. 8. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
57%

Na szép ár:D

Magamat is át tudom alakítani,segítség nélkül itthon.

Egy kád forró víz, jó kis haj mosás,arc pakolás,tisztítás,relaxálok a kádban,majd egy marha jó smink:D Ennyi.Mondjuk nem látom magam csúnyának,csak néha megviseltenk,de ez segít alkalmanként. Amúgy meg,ha valaki csúnya az egy jó sminkkel vagy ruhával sem lesz szebb.

2010. jan. 8. 19:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

sztem ez tök jó, aranyos vagy, hogy kiírtad

:D

2010. jan. 8. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Úr isten hogy itt milyen emberek vannak! 25 ezer sok egy komplett átváltoztatásér??? Már maga szerintem a fordrász lenne egy tizes, plusz még egy 5-ös a smink és ha kiszámolod tízért nem kapsz ruha szettet mindennel együtt... Nekem nincs szükségem ilyenre de szerintem jó hogy a kérdező kiírta mert tényleg sokan vannak akik úgy érzik hogy csúnyák.
2010. jan. 8. 21:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó, hogy gondolsz másokra is. Köszi :)
2010. jan. 9. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!