Arcszőrzet, avagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából elég hülye kérdéssel fordulok hozzátok... :) az az igazság, hogy 15 évesen viszonylag buja arcszőrzetem van látom, hogy rendesen fog nőni, és ha "csupasz" arcra vágyom, akkor elég sok meló lesz vele:) No, de nem is ez a gáz még most rendszeresen borotválom.. az az igazság, hogy én egy idő után nem igazán szeretném borotválni, max igazítgatni rajta.. amikor ezt más meghallja elszőrnyülködik, hogy én akarok egy kis arcszőrzetet :D nekem egyszerűen tetszik, eltudnám magam képzelni benne... szerintetek a mai világban mennyire tetszene ez az embereknek, csajoknak stb..?2014. júl. 16. 00:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem növeszd meg, de inkább olyan 18 évtől.
2/2 anonim válasza:
Fog tetszeni nekik,mert mar sok notol hallotam,hogy unjak a sablon pasikat akik azt hiszik,hogy simara borotvaltan ejde jol neznek ki.
A masik meg az hogy lehet varialni a fazonjan kinek miall jol nekem korbe borosta elol korszakall aminek az also resze hosszabb es hegyesre van igazitva.
Amiota van arcszorzetem sokkal tobb no nez meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!