Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha beadok 5 kg ruhát mondjuk...

Ha beadok 5 kg ruhát mondjuk egy Háda turkálóba, kb. mennyit adnak érte?

Figyelt kérdés
SÜRGŐS!

2014. júl. 15. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
A Háda nem vesz be ruhákat.
2014. júl. 15. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor egy másik turkáló...
2014. júl. 15. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A turkálók nem vesznek be ruhákat!
2014. júl. 15. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vesznek be ruhát, ha márkásak és jó álapotban vannak add el vaterán. Én ott szoktam bár az ennyémek 1-1,5 évesek és nincsenek agyon használva
2014. júl. 16. 02:19
 5/7 anonim ***** válasza:

A turkálók külföldről veszik a ruhát. Amúgy ha nem annyira gyatrák, akkor add valami segélyszervezetnek, vöröskereszt vagy caritas.

Ha jobbak, akkor párszáz Ft-ért eladhatod facebookos csoportokban, ha már nem olyan szépek, mi azokat kirakjuk a kuka mellé és úgyis elviszi egy hajléktalan vagy guberáló.

2014. júl. 16. 15:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Csakhogy nekem pénz kéne..:S Tudom, hogy ebből nem sok jönne össze... Vaterán kitudja mennyi idő ameddig megveszik, nem bizom abban... Meg inkább elmennek szerintem az emberek vásárolni, mint hogy netről nézegessenek tök egyszerű ruhákat... Jó állapotban vannak, van köztük márkás is, de nem hiszem, hogy el lehetne adni .
2014. júl. 19. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
baba bizományi.
2014. júl. 20. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!