Mi bajom lehet, ha intim helyen hideg gyantázok, de a gyantára rá van írva, hogy ne használja intim helyen?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 15:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem semmi. Én is gyantázok ott lent, mégsincs semmi bajom, pedig két éve csinálom.
Max, ha valakinek érzékenyebb a bőre, vagy allergiás rá, akkor kipirosodhat v ilyesmi... de szerintem ez nem csak intim helyen jön elő, ha előjön :)
L,19
2/8 anonim válasza:
Szerintem csak azért írják rá, mert ha bejut a hüvelybe akkor gondok lehetnek. De erre azért figyel az ember, szóval ezen kívül kétlem, hogy bármi baj lenne.
3/8 anonim válasza:
Te jó ég, azért annyi esze talán minden nőnek van, hogy a hüvelyig ne rakja be :o Na jó, igazad van, nagy az isten állatkertje :)
L,19
4/8 A kérdező kommentje:
23:36os
gondoltam h nem szabad berakni odáig -.-" deh azt kérdezem h ott kijjebb szabad e -.-"
2010. jan. 9. 11:01
5/8 anonim válasza:
Ne velem beszélj lekezelően, nem én hoztam fel a témát, hogy odáig... :D Hanem aki előttem válaszolt. Én azt írtam, h minden nőnek kell, hogy legyen annyi esze, hogy oda be nem rakja :)
Amúgy visszatérve nem hiszem, hogy baj lenne belőle, mondom, évek óta csinálom.
L,19
6/8 A kérdező kommentje:
Jaaah jahm.. értem.. joolvan bocsi :)
2010. jan. 9. 21:02
7/8 anonim válasza:
Héé, én sem lekezelőn mondtam, csak próbáltam magyarázatot adni, hogy miért írhatták rá. Én semelyik nőből nem nézem ki, hogy ezt nem tudja, épp ezért nem gondol rá senki, hogy ezért írhatták rá. Csak segíteni akartam megérteni.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó, senki nem irt semmit lekezelően nincs veszekedéés :D köszike mindenkinek a választ !:)
2010. jan. 9. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!