Mennyire fájt nektek lapockán a tetoválás? Őszintén!
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 15:09
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem egyáltalán nem fájt, még csak kellemetlennek sem mondanám. De igaz, hogy nem túl nagy, csak egy kis diszkrét tetoválás. De ez teljesen emberfüggő. Van olyan ismerősöm, aki azt mondja ő majd bepisilt mire elkészült a tetkó a vállán. Van akinek a bokáján hatalmas, színes tetkó virít, nekem meg attól is könnybelábad a szemem, ha ott epilálok.
2/8 anonim válasza:
Szia nekem már másodjára húzták át és nem fájt és az enyém nem is kicsi de nem is nagy olyan közép méretű és ott el is árulom hogy miért nem fáj mert ott van az izom és ott kevésbé fáj
3/8 anonim válasza:
nem vészes:):) A csontnál olyan volt mintha a csontomat furták volna, de ki lehet birni!
4/8 anonim válasza:
Nekem a jobb oldali lapockámon annyira nem volt vészes. De egy másik alkalommal,amikor a bal lapocka került sorra,majd besz@rtam.. Még 10 percig sem bírtam.. Fáradt voltam,nem voltam kipihenve.. Szóval ez is számít sztem.. Ja,ez kb 1 éve volt. Azóta sincs befejezve.. :D:D De a karom,és a lábam igen.. :) De nyárra be kell fejeztetnem,mert megyek külföldre egy jó időre,és nem akarok félkész állapotban maradni.. :D:D
5/8 anonim válasza:
Én 2 éve csináltattam és egyáltalán nem fájt:)
16/L
6/8 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy egyáltalán nem fáj... Tűvel basszák szét a bőrt,ami lényegében egy seb lesz.. Vagy nem érzel fájdalmat(ami gáz),vagy pedig olyan kicsi a tetoválás,hogy mire fájhatott volna,már készen is volt... Ja,vagy pedig nagyon duci vagy.. Bocsi,nem beszólás volt a szándékom!!
7/8 anonim válasza:
Utolsónak! Gratula! Értelmes hozzászólás volt! Nyilatkozni nem tudsz a témáról, de a kultúra kiborult belőled rendesen. Biztos hasznosítani tudja a kérdező a válaszod!
8/8 anonim válasza:
Utolsónak! A 23:16-os hozzászólást én írtam,szóval tudtam hozzászólni a kérdéshez.. Erről ennyit.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!