Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok ti örülnétek ha kapnáto...

Csajok ti örülnétek ha kapnátok egy ilyet vagy ez már túl intim?

Figyelt kérdés

[link]

Nos, szőrtelenítő, bőrkeményedés eltávolító, bikinivonal spatula, masszírozó, narancsbőr masszírózó stb szóval több funkciója van.

2014. júl. 11. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Hasznos ajándék, de nem feltétlenül illik.

Azt érezheti a lány, hogy azért vetted, mert szőrös vagy bőrkeményedéses.

2014. júl. 11. 21:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Masszírózónak hittem, mivel állandóan kéri hogy masszírozzam a lábát ezért vettem meg, otthon derült ki hogy sokkal több minden a funkciója.
2014. júl. 11. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond ezt el neki is :) nevetni fog, és még örülni is amiért ilyen hasznos ajándékot kapott. (célozgatás nélkül)
2014. júl. 11. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem jo. mondd h azt hitted csak maszirozni tud, mondd el a sztorit :) aranyosnak vagy, h igy torodsz vele
2014. júl. 11. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt így elmondod akkor biztosan nem fogja félreérteni és örülni fog neki!
2014. júl. 11. 21:57
 6/9 anonim válasza:
Ezt így akár el is mondhatod neki. Én egyébként örülnék neki, tetszik hogy több dologra lehet használni.
2014. júl. 11. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is mondd el hozzá a sztorit, én egyébként örülnék neki:) ennek legalább haszna is van, jobb, mint egy virág vagy porcelánfigura.
2014. júl. 11. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is mondd el a sztorit, vicces lesz és nem is fogja úgy érezni mintha célzás lenne a külsejét ítélően
2014. júl. 12. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Régen a vibrátorokat árulták masszírozó néven. De amúgy valószínűleg te vagy olyan különleges neki, hogy masszíroztatja veled a lábát :)
2014. júl. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!