Csajok ti örülnétek ha kapnátok egy ilyet vagy ez már túl intim?
Figyelt kérdés
Nos, szőrtelenítő, bőrkeményedés eltávolító, bikinivonal spatula, masszírozó, narancsbőr masszírózó stb szóval több funkciója van.
2014. júl. 11. 21:36
1/9 anonim válasza:
Hasznos ajándék, de nem feltétlenül illik.
Azt érezheti a lány, hogy azért vetted, mert szőrös vagy bőrkeményedéses.
2/9 A kérdező kommentje:
Masszírózónak hittem, mivel állandóan kéri hogy masszírozzam a lábát ezért vettem meg, otthon derült ki hogy sokkal több minden a funkciója.
2014. júl. 11. 21:42
3/9 anonim válasza:
Akkor mond ezt el neki is :) nevetni fog, és még örülni is amiért ilyen hasznos ajándékot kapott. (célozgatás nélkül)
4/9 anonim válasza:
szerintem jo. mondd h azt hitted csak maszirozni tud, mondd el a sztorit :) aranyosnak vagy, h igy torodsz vele
5/9 anonim válasza:
Ha ezt így elmondod akkor biztosan nem fogja félreérteni és örülni fog neki!
6/9 anonim válasza:
Ezt így akár el is mondhatod neki. Én egyébként örülnék neki, tetszik hogy több dologra lehet használni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is mondd el hozzá a sztorit, én egyébként örülnék neki:) ennek legalább haszna is van, jobb, mint egy virág vagy porcelánfigura.
8/9 anonim válasza:
szerintem is mondd el a sztorit, vicces lesz és nem is fogja úgy érezni mintha célzás lenne a külsejét ítélően
9/9 anonim válasza:
Régen a vibrátorokat árulták masszírozó néven. De amúgy valószínűleg te vagy olyan különleges neki, hogy masszíroztatja veled a lábát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!