Hogyan tudnám (házilag) világosítani a hajam? :-)
Figyelt kérdés
Itt a nyár és szeretnék valamit kezdeni a hajammal :) ..tavaly szőke ombre-m volt ami eléggé tönkretette a hajamat :/ a természetes színe gesztenyebarna és ezt szeretném világosítani (nem szőkére :D) csak egyszerűen világosabbra szeretném :) hogyan tudnám ezt házilag megoldani?2014. júl. 11. 00:09
1/2 anonim válasza:
Sok módszert kipróbáltam, de nekem a legjobban a 20%-os ecet vállt be. Hajmosáskor a hajamra öntöttem, vártam kb. 30 percet és kimostam. Aránylag jól hatott. :-)
2/2 anonim válasza:
Azt mondják, hogy a kamilla is jó rá, a citromlé is (bár ez szárít!), és a méz, mivel utóbbi hidrogén-peroxidot tartalmaz - hogy tényleg így van-e azt nem tudom.
De azt igen, hogy amióta mézes hajpakolást használok, hetente 3-4 órát, azóta világosodott a hajam. Azonban ebben legalább annyi szerepe van annak, hogy nyár van, és a nap kiszívja a színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!