Ha le szeretnek barnulni (nehezen tudok) van vmilyen modszer ra? A naptej vagy a napolaj a jobb? Melyiktol lehet barnulni? 14/L
-egyél sok répát
-ésszel, rendszeresen napozz (tehát ne délben feküdj ki minden nap 2 órát)
Hófehér alapból a bőröm.
2 hétig napozgattam szinte minden nap, mire elértem egy szép színt. Utána epiláltam és le kellett radíroznom.. Annyi is volt neki..
DE!
DM-ben Sundance barnulást segítő gél! Szolira+ napozásra van, én csak napozni használtam.
Bekentem mindenhol, megkértem anyát, hogy kenje be a hátam, majd 1 és 2. nap is fél-fél órát hason és háton napoztam.
Az alatt a 2 nap alatt barnább lettem mint a 2 hét alatt..
Én 22l vagyok, Évek óta szenvedek ezzel. Egyszer szedtem egy Betabronz nevű A vitaminos étrend kiegészített 15 éves koromban. Segített, könnyebben barnultam. Viszont a színem ugyan olyan gyorsan el illant. Értsd itt azt, hogy 1-2-3 nap.
Lassan 1 éve járok rendszeresen szoliba. Heti 1x így jobb, mert alapból halál sápadt vagyok. De a szoli barnaságom is ugyan olyan gyorsan el múlik. Szolikrémmel fog kb csak meg. De így nagyon szép bronz színem tud lenni.
Viszont 14 évesen ne járj még szoliba! :(
3. Vagyok.
Attól amit én használtam, egyáltalán nem lettem foltos. Főleg, hogy átlátszó gél, úgy kenem fel mint egy testápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!