Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható az...

Mennyire elfogadható az alakom ahhoz, hogy fürdőruhát vegyek fel? Szerintetek hány kg vagyok? Kép lent.22/l

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta nemhogy fürdőruhát nem vettem fel, hanem rövidebb nadrágokat, szoknyákat sem, mert undorítónak találom magam. Körte típus vagyok, melleim szinte nincsenek, a combjaim vastagok. Próbálkozom növelni az önbizalmamat, de nehezen megy.

[link]

2014. júl. 8. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon soványka vagy, de nyugodtan vehetsz fel fürdőruhát.
2014. júl. 8. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Eléggé vékonyka vagy, ennyi tűnik fel.

A melled kicsi. Na és?:)

A combod tetszik.

Összességében nincs semmi gond a testeddel.

Mással van itt a probléma. A fejedben kell megváltoztatni a dolgokat. Rendbe kell tenni az önértékelésedet, növelni kell az önbizalmadat!

/F

2014. júl. 8. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
uristen nagyon vekony vagy...de komolyan szerintem hiznod kene..nem hogy fogynod
2014. júl. 8. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez hol körte alkat neked? Semmi csípőd nincs, vékony a combod, a vállad ami széles kicsit, pont rossz a bikini, alulra kéne a fodros, nem felülre. Keress egy előnyösebb bikinit ennél. Ilyesmi is jó lehet: [link]

A lényeg hogy ne nyakba kötős legyen mert az szélesíti a vállat optikailag.

2014. júl. 8. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
vastagk a combjaid? jézusom én is vékony vagyok az átlagnál de azért ez már gusztustalan ez a csontosan vékony kategória és ez a csúnya bikini nagyon gáz főleg a hulla színedhez fehéret venni.. az agyaddal van probléma
2014. júl. 8. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha sportolnál, izmosabb lennél, sokkal jobban néznél ki... így vékonyka vagy és formátlan, mivel nem mozogsz eleget.
2014. júl. 8. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Még egy észrevétel: fehér bőrre sötét vagy élénk színű bikini az előnyös.

És te jó ég... most veszem észre hogy 22 vagy, kép alapján kb 13nak gondoltalak.

2014. júl. 8. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem hozza be a képet.
2014. júl. 8. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
ha még meg is tudnám nyitni a képet, mondanék véleményt
2014. júl. 9. 05:22
 10/10 anonim ***** válasza:
sajnos nem látom a képet :-(
2014. júl. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!