Mennyire elfogadható az alakom ahhoz, hogy fürdőruhát vegyek fel? Szerintetek hány kg vagyok? Kép lent.22/l
Gyerekkorom óta nemhogy fürdőruhát nem vettem fel, hanem rövidebb nadrágokat, szoknyákat sem, mert undorítónak találom magam. Körte típus vagyok, melleim szinte nincsenek, a combjaim vastagok. Próbálkozom növelni az önbizalmamat, de nehezen megy.
Eléggé vékonyka vagy, ennyi tűnik fel.
A melled kicsi. Na és?:)
A combod tetszik.
Összességében nincs semmi gond a testeddel.
Mással van itt a probléma. A fejedben kell megváltoztatni a dolgokat. Rendbe kell tenni az önértékelésedet, növelni kell az önbizalmadat!
/F
Ez hol körte alkat neked? Semmi csípőd nincs, vékony a combod, a vállad ami széles kicsit, pont rossz a bikini, alulra kéne a fodros, nem felülre. Keress egy előnyösebb bikinit ennél. Ilyesmi is jó lehet: [link]
A lényeg hogy ne nyakba kötős legyen mert az szélesíti a vállat optikailag.
Még egy észrevétel: fehér bőrre sötét vagy élénk színű bikini az előnyös.
És te jó ég... most veszem észre hogy 22 vagy, kép alapján kb 13nak gondoltalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!