16 éves lány vagyok, és elkezdett szőrösödni az állam. Eléggé látszik, és nagyon zavar. Borotválni nem merem. Mit csináljak vele, hogy eltűnjön?
Semmiképpen se borotváld.
Csak kis pihék? Mert az mindenkinek van, ne zavarjon.
Ha erősebb szálak, akkor húzd ki szemöldökcsipesszel.
Ha sok van, akkor hideg gyanta csíkkal könnyen le tudod szedni otthon is. Van direkt arcra való.
Eszedbe ne jusson borotválni. Nagyon durva szőrök, vagy csak piheszerűek? mondjuk ha látszik, lehet van egy kis hormonproblémád, amivel mindenképp orvoshoz kell menni. Lehet magas a tesztoszteronszinted, erre kaphatsz fogamzásgátlót, és elmúlik. (egyik barátnőm is így volt)
De ez csak egy tipp, menj el orvoshoz, és kivizsgálás után tudnak neked segíteni
Csipesz, gyanta, mindenképp tövestől szedd ki, gondolom nem szeretnél napi szintem borotválkozni és borostát növeszteni, mint egy férfi. :D A borotva eszedbe se jusson.
Azon túl tényleg nem ártana elmenned orvoshoz, ha tényleg nem csak kis pihék vannak az álladon, akkor sanszos, hogy gond van a hormonjaiddal, amit jobb lenne kezeltetni minél hamarabb. Házidoki, nőgyógyász, és ők adhatnak beutalót endokrinológiára.
Én ilyen arc szőrtelenítő izékét használok: [link]
Gyors és nem fáj ezzel... habár csipesszel is meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!