Van olyan srác, akit nem zavar, ha a lány egy kicsit meg van hízva? (kép)
2014. júl. 6. 16:03
11/21 anonim válasza:
es hogyha nem zavar senkit, akkor mar nem is akarsz lefogyni?:) mar csak egeszsegugyi szempontbol is megerne. Persze, ha te igy tetszel magadnak akkor oke en nem szolok bele :) de ez az alkat sokaknak tetszik!
12/21 anonim válasza:
11-nél a pont. Amúgy ez messze van a kicsitől.
13/21 anonim válasza:
Virágom, te nem kicsit vagy meghízva. Konkrétan szétszakad a felsőd...
14/21 anonim válasza:
Egyik haveromnak kifejezetten az ilyen alakú lányok tetszenek szóval igen vannak olyan srácok akiknek bejössz :D
15/21 anonim válasza:
izzééééé. nekem nem tetszik, bocsi. it már nem teltkarcsú, aranyos kicsit pufibb lányról van szó. ennek a nőnek 2 úszógumija van, olyan a válla mint nekem - persze nekem izomban-.... ki sem látszik a hájból. van vagy 80 kiló.... a 70 éves nagymamám nem ilyen dagadt... neharagudjatok de ez a lány a szó szoros értelmében egy koca. ami ellen tehet is, mert ahogy látom a bőre még rugalmas, tehát ha lefogyna visza menne....
16/21 anonim válasza:
Basszus nem is az a legnagyobb baj, hogy el vagy hízva (bár azért ez ellen is lehetne tenni, ha akarnál -ha csak nem valami betegség miatt vagy ilyen), de hogy miért nem tudsz a saját méretednek megfelelő ruhát hordani, miért 5 számmal kisebbet veszel fel??? Nem fogsz tőle kevésbé kövérnek tűnni, maximum jobban kirajzolódnak a hurkáid, mint ahogy a képen is eléggé felgöngyölödtek.. elég gusztustalan látvány.
17/21 anonim válasza:
Elsősorban az arc és a személyiség fontos. Aztán a többi..
18/21 anonim válasza:
Van. De olyan biztos kevesebb, akit az se zavar, ha igénytelen a csaj. Néztél te tükörbe? Szétrepedt rajtad a felső. Kilóg a fél melltartód - ami így nem szexi. Inkább csak fujj. Ha csinosan felöltöznél - mondjuk valami az alkatodra valót húznál, ha már tenni nem igazán teszel ellene semmit - máris nem néznél ki ennyire szörnyen. De így nem hiszem, hogy ez bármelyik korodbelinek bejönne. És nem az elhízás miatt.
19/21 anonim válasza:
Ez szerintem sem a "kicsit elhízott" kategória, már a felsőd se bírja:D egyébként tényleg van, akinek ez jön be, de szerintem ennyi idősen az ember hozza ki magából a maximumot és ne elégedjen meg egy elhízott testtel. Majd ráérsz nyugdíjas korodra elhízni, addig meg étkezz egészségesen és sportolj, mert ez az elhízás az egészségednek sem tesz jót.
20/21 anonim válasza:
biztos van, de nem én vagyok az.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!