Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan srác, akit nem...

Van olyan srác, akit nem zavar, ha a lány egy kicsit meg van hízva? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 6. 16:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
es hogyha nem zavar senkit, akkor mar nem is akarsz lefogyni?:) mar csak egeszsegugyi szempontbol is megerne. Persze, ha te igy tetszel magadnak akkor oke en nem szolok bele :) de ez az alkat sokaknak tetszik!
2014. júl. 6. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
11-nél a pont. Amúgy ez messze van a kicsitől.
2014. júl. 6. 16:16
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Virágom, te nem kicsit vagy meghízva. Konkrétan szétszakad a felsőd...
2014. júl. 6. 16:17
 14/21 anonim válasza:
Egyik haveromnak kifejezetten az ilyen alakú lányok tetszenek szóval igen vannak olyan srácok akiknek bejössz :D
2014. júl. 6. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
izzééééé. nekem nem tetszik, bocsi. it már nem teltkarcsú, aranyos kicsit pufibb lányról van szó. ennek a nőnek 2 úszógumija van, olyan a válla mint nekem - persze nekem izomban-.... ki sem látszik a hájból. van vagy 80 kiló.... a 70 éves nagymamám nem ilyen dagadt... neharagudjatok de ez a lány a szó szoros értelmében egy koca. ami ellen tehet is, mert ahogy látom a bőre még rugalmas, tehát ha lefogyna visza menne....
2014. júl. 6. 16:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Basszus nem is az a legnagyobb baj, hogy el vagy hízva (bár azért ez ellen is lehetne tenni, ha akarnál -ha csak nem valami betegség miatt vagy ilyen), de hogy miért nem tudsz a saját méretednek megfelelő ruhát hordani, miért 5 számmal kisebbet veszel fel??? Nem fogsz tőle kevésbé kövérnek tűnni, maximum jobban kirajzolódnak a hurkáid, mint ahogy a képen is eléggé felgöngyölödtek.. elég gusztustalan látvány.
2014. júl. 6. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Elsősorban az arc és a személyiség fontos. Aztán a többi..
2014. júl. 6. 16:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Van. De olyan biztos kevesebb, akit az se zavar, ha igénytelen a csaj. Néztél te tükörbe? Szétrepedt rajtad a felső. Kilóg a fél melltartód - ami így nem szexi. Inkább csak fujj. Ha csinosan felöltöznél - mondjuk valami az alkatodra valót húznál, ha már tenni nem igazán teszel ellene semmit - máris nem néznél ki ennyire szörnyen. De így nem hiszem, hogy ez bármelyik korodbelinek bejönne. És nem az elhízás miatt.
2014. júl. 6. 17:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez szerintem sem a "kicsit elhízott" kategória, már a felsőd se bírja:D egyébként tényleg van, akinek ez jön be, de szerintem ennyi idősen az ember hozza ki magából a maximumot és ne elégedjen meg egy elhízott testtel. Majd ráérsz nyugdíjas korodra elhízni, addig meg étkezz egészségesen és sportolj, mert ez az elhízás az egészségednek sem tesz jót.
2014. júl. 7. 01:27
 20/21 anonim ***** válasza:
biztos van, de nem én vagyok az.
2014. júl. 7. 14:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!