Mrs kiss kérdése:
Mi a véleményed a külsőmről? (kép)
2014. júl. 4. 20:06
11/22 anonim válasza:
Az arcod szép, kedves, természetes, bár én is 17 körülinek saccoltalak volna.
Alakra tényleg kicsit husis vagy, de nem vészes, az öltözködésed viszont tényleg nagyon előnytelen ehhez az alakhoz.
12/22 anonim válasza:
Nagyon kellemes, szép alkatod van. Nekem is nagyon tetszik benned, hogy nem vagy az a modell-deszka típus, hanem természetes, egészséges és igazán nőies alkatod van. Maradj mindig ilyen, s ne akarj fogyózni, mert kár elrontani ezt a csini külsőt. :) Viszont az öltözködésed nem igazán tetszik, az ilyen rövidnadrágok számomra eléggé ízléstelen tömegcucc kategóriába tartoznak. Sokkal csinosabb lennél egy szoknyában vagy egy csini egyberuhában, ami a nőies alkatodhoz különösen jól állna. De ez csak egy tanács, hordd azt, amiben jól érzed magad! Amúgyis fiatal vagy még, később biztosan változik majd az ízlésed az öltözködés terén. :) 23/f
13/22 anonim válasza:
Duckó vagy. 14 évesen ez azért probléma, mert ha nem változtatsz semmin, akkor 30 évesen 100 kiló leszel.
14/22 anonim válasza:
a nyakláncod olyan mint az enyém, szóval király ízlésed van, am szép vagy :)
15/22 anonim válasza:
Nem vagy duci... szerintem pont jó. Szép vagy.Viszont ha ajánlhatok valamit,ne tűrd be a felsődet a nadrágodba,mert túlságosan is összenyomja a tested.
16/22 anonim válasza:
tegnap 00:34
Látnok vagy?
14 évesen voltam 75 kg.
Már közelebb vagyok a 30hoz, mint a 30hoz, és vagyok 63...
Amúgy jól nézel ki, de a neveden megakadt a szemem.
17/22 anonim válasza:
Ezt lányként sztem szép vagy és nem ribis ;)
18/22 anonim válasza:
teljesen ok vagy. de szerinted egy tiszta csipke blúzhoz illik egy farmer rövidnadrág???
sötétebb szoknyában sokkal jobb lenne. :)
20/22 anonim válasza:
édes istenem, most komolyan ebből merítesz önbizalmat? csak azért is RONDA VAGY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!