Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a külsőmről?...

Mrs kiss kérdése:

Mi a véleményed a külsőmről? (kép)

Figyelt kérdés

Link:

[link]

Ha nem jön be:

[link]

2014. júl. 4. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az arcod szép, kedves, természetes, bár én is 17 körülinek saccoltalak volna.

Alakra tényleg kicsit husis vagy, de nem vészes, az öltözködésed viszont tényleg nagyon előnytelen ehhez az alakhoz.

2014. júl. 4. 22:50
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon kellemes, szép alkatod van. Nekem is nagyon tetszik benned, hogy nem vagy az a modell-deszka típus, hanem természetes, egészséges és igazán nőies alkatod van. Maradj mindig ilyen, s ne akarj fogyózni, mert kár elrontani ezt a csini külsőt. :) Viszont az öltözködésed nem igazán tetszik, az ilyen rövidnadrágok számomra eléggé ízléstelen tömegcucc kategóriába tartoznak. Sokkal csinosabb lennél egy szoknyában vagy egy csini egyberuhában, ami a nőies alkatodhoz különösen jól állna. De ez csak egy tanács, hordd azt, amiben jól érzed magad! Amúgyis fiatal vagy még, később biztosan változik majd az ízlésed az öltözködés terén. :) 23/f
2014. júl. 4. 23:01
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Duckó vagy. 14 évesen ez azért probléma, mert ha nem változtatsz semmin, akkor 30 évesen 100 kiló leszel.
2014. júl. 5. 00:34
 14/22 anonim ***** válasza:
a nyakláncod olyan mint az enyém, szóval király ízlésed van, am szép vagy :)
2014. júl. 5. 16:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy duci... szerintem pont jó. Szép vagy.Viszont ha ajánlhatok valamit,ne tűrd be a felsődet a nadrágodba,mert túlságosan is összenyomja a tested.
2014. júl. 5. 22:59
 16/22 anonim ***** válasza:

tegnap 00:34

Látnok vagy?

14 évesen voltam 75 kg.

Már közelebb vagyok a 30hoz, mint a 30hoz, és vagyok 63...

Amúgy jól nézel ki, de a neveden megakadt a szemem.

2014. júl. 6. 21:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Ezt lányként sztem szép vagy és nem ribis ;)
2014. júl. 7. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:

teljesen ok vagy. de szerinted egy tiszta csipke blúzhoz illik egy farmer rövidnadrág???

sötétebb szoknyában sokkal jobb lenne. :)

2014. júl. 8. 12:37
 19/22 Sissy:3 válasza:
Szép vagy.:)
2015. márc. 6. 15:38
 20/22 anonim válasza:
édes istenem, most komolyan ebből merítesz önbizalmat? csak azért is RONDA VAGY!!!
2015. márc. 6. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!