Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A gél-lakk mennyire vékonyítja...

A gél-lakk mennyire vékonyítja el a körmöt egy használat után?

Figyelt kérdés

Gondolom sokmindentől függ, de érdekelnének a tapasztalatok. :-)

(Csak egyszer szeretném kipróbálni, kb. 3 hétig lenne fent.)

2014. júl. 2. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem vékonyította de nagyon megrongálta ...ilyen töredezett lett egy alkalmat nyugodtan de többet ne nagyon minden ujracsináltatás elött várj legalább egy hetet:) a barnák a legszebbek szerintem :)
2014. júl. 2. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi baja nem lett tőle. Na jó egy pici, de az az én hibám. Ahol lefeszegettem a lakkot a köröm felsőbb rétegei is vele jöttek. Rájöttem, hogy ez így nem lesz jó és inkább lereszeltem. Azokon a részeken semmi baja nem lett a körmeimnek.
2014. júl. 3. 01:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :-)

Nem szeretném újracsináltatni, csak nyaraláson nem igazán szeretnék a körmeimmel foglalkozni. :-D

2014. júl. 3. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Annyira, amennyire a körmös szétreszeli. Már van olyan technika, amikor egyáltalán nem kell reszelni a körmöt, pl a shellac. Válassz ilyet.
2014. júl. 3. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Van körmös, aki úgy reszeli le és ilyenkor a körmödből is reszel, elvékonyodik és töredezhet. Viszont, van aki speckó oldószerrel szedi le.
2014. júl. 3. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor ha olyan körmössel csináltatom, aki nem reszeli, hanem leoldja, akkor nem valószínű, hogy elvékonyodik a körmöm? (Egyáltalán nem értek a dolgokhoz, sose voltam még körmösnél, festeni is ritkán festem.)

2014. júl. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!