Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a testalka...

Mit gondoltok erről a testalkatról?

Figyelt kérdés

Akinek nem tetszik, az megpróbálná normálisan összefoglalni, hogy miért nem tudna felizgulni egy ilyen testalkatú lányra?

Ez már az "inkább fiú" kategória? (Arcot-puncit most ne nézzétek, bocsi, de csak ezt a képet találtam így hirtelen.)

Sőt, tízes skálán hányas?

Ha egy ilyen testalkatú lány udvarolna nektek, mit szólnátok? Tegyük fel, a személyisége bejönne nektek, és az arca is kedves, bájos, akár szép is lenne.

Nagyon tetszik egy fiú, állandóan rá gondolok, de az exe az évfolyamunkba jár, és mivel teljesen más testalkat, mint én, attól félek, csak kinevettetném magam (nem gonosz a fiú, csak hát na, vannak félelmeim). Annak a lánynak kerekebb formái vannak, tudjátok, az a molettet megközelítő alkat, de még nem az, szóval olyan szép kívánatos női forma.

Próbálok hízni, annyit eszek, mint egy malac, de anya szerint ilyen alkat vagyok, max akkor fog ez megváltozni, ha kihordok egy kölköt.

Előre is köszi a válaszokat.

L17

2014. jún. 30. 18:42
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
2014. jún. 30. 18:42
 2/33 anonim ***** válasza:
48%
Minden férfinak van olyan korszaka, amelyben különösen ráizgul az ilyen hamvas kis testre.
2014. jún. 30. 18:44
 3/33 anonim válasza:
50%
Ne zabálj hanem kezd el gyúrni edzés! Ez az alak olyan mint egy kislányé azért nem izgató annyira. De ha a személyiség megfog nem érdekel, h kislányos v nem.
2014. jún. 30. 18:45
 4/33 anonim ***** válasza:

Ez nem bbw :D

Amugy tetszik.

2014. jún. 30. 18:46
 5/33 anonim ***** válasza:
50%
Nem izgató egyáltalán.
2014. jún. 30. 18:46
 6/33 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, nem kell változtatni, de te nem az én véleményemre vagy kíváncsi.

Keress inkább olyat akinek bejössz és ezt a tudtodra is adja, ez így csak egy egyoldalú szerelem lesz.

10/7, de csak mert nem te vagy a képen..

2014. jún. 30. 18:48
 7/33 anonim válasza:
fap time bictheeeees
2014. jún. 30. 18:48
 8/33 anonim ***** válasza:

nekem is inkább a molettebb testalkat jön be, de ha a belső rendben akkor már nem is annyira számít az alkat, inkább csak az arc, és abból is letudok adni egy kis igényt, ha tényleg annyira megnyerő a belső...

de erre a testre térve...szerintem ha nagyon megnyerő lenne a lány aki ilyen testtel rendelkezik, simán összejönnék vele...a hízással meg óvatosan mert ha ilyen alakod van és hirtelen meghízol lehet a fiú máshogy fog rád tekinteni...mivel nem molettnek ismer és hirtelen elhízol az ijesztő lehet számára...

2014. jún. 30. 18:49
 9/33 anonim válasza:
Kölköt... :(
2014. jún. 30. 18:51
 10/33 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan fiatal kislányos teste van.
2014. jún. 30. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!