Sajnos ha barnulok akkor nagyon gyorsan veszitek a szinembol , es igy sokszor nagyon vilagos a borom ,es nyaron szeretnek kicsit barnabb lenni. Viszont 15 koruli fiukat nem igazan szoktam latni szoli kornyeken ,es nem is nagyon hallok ilyesmit... szerintetek gaz lenne ha elmennek parszor?
nem ciki, csak igénytelen, ronda. így nyáron meg még hülyének is néznek...
2014. jún. 30. 16:37
2/9 anonim válasza:
18 év alatt tilos a szoli.
Mellesleg a szoliszín nem szép, sárgás, és hamarabb kopik mint amit a napon szerezhetnél.
Én tegnap 2 órát voltam kint az árnyékban és picit leégtem, szóval nem kell sokat kint lenni hogy színed legyen. De használj naptejet!
2014. jún. 30. 17:00
3/9 anonim válasza:
Egyetértek..huszonéves pasiként is gáz a szoli..legyél annyira barna max, amennyire természetesen lebarnulsz a napon. A fehér bőr amúgy is szebb szerintem, de ez csak egyéni vélemény.
2014. jún. 30. 17:17
4/9 anonim válasza:
ciki.napoz sokat,és kerüld szolit mert ultra gáz és nem engednek be 18 év alatt.
2014. jún. 30. 17:20
5/9 anonim válasza:
miért ne lehetne 18 év alatt? engem 13 évesen beengednek.. am szerintem egyáltalán nem ciki!!
2014. jún. 30. 18:26
6/9 anonim válasza:
Szerintem ciki bármilyen életkorban/nemnél. Teljesen felesleges, egészségtelen, és drága is. Számomra nem is esztétikus a barna bőr, csak akkor, ha természetesen olyan, egész másképp fest. De kinek a pap, kinek a papné:-)
Le lehet pontozni:-D
2014. jún. 30. 23:18
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat ,velememyeket! :)
Igen ,akiknek momdogatom hogy elegem van a fehersegbol azok mindig azt mondjak hogy nekem ez all jol (azert nem hofeher tipus vagyok ,nem olyan mint aki banyaban lakik)...hat ha az atlag velemeny az hogy ne menjek akkor jo,nem vezetem be:) koszi:)
2014. júl. 1. 00:47
8/9 Szabó Sándor Zsolt válasza:
Nem ciki, csak egészségtelen... Ember alkotta mű dolog... persze, ha szereted a mű dolgokat...
2014. júl. 1. 10:02
9/9 anonim válasza:
vannak automata szoláriumok is, kipucolod a szoláriumot, bedobod a pénz, lejár az idő, kijössz és mész, senki nem nézi, hány éves vagy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!