Ha meglenne hozzá minden adottságotok, bevállalnátok fürdőruhás/fehérneműs képeket egy fotósnál?
Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 23:20
1/9 anonim válasza:
Persze, én még anélkül is vállaltam.
2/9 anonim válasza:
Hát ez felhasználástól függ. Saját célra akár - bár akkor teljesen mindegy lenne az adottság is igazából. Ha más is felhasználhatja, akkor nem, gondolnom kell a karrieremre is, nem épp összeegyeztethető a kettő.
3/9 A kérdező kommentje:
engem felkértek,de valamiért riasztott a dolog és azonnal mondtam,hogy olyat nem vállalok,pedig az alakom meg van hozzá.Nem tudom miért vagyok gátlásos o.O
2014. jún. 28. 23:28
4/9 anonim válasza:
Nekem is megvan hozzá a testem, de minek készítenének rólam olyan képeket? Nekem nem kell, nyilvánosságra nem hoznám, mert nem vagyok r.ibanc. Max a páromnak meglepetésnek, viszont akkor max női fotóssal. Egy vadidegen férfi előtt mégsem fogok félig meztelenül pózolni.
5/9 anonim válasza:
én bevállalnám, modellkednék szívesen az alakom is megvan hozzá.
6/9 anonim válasza:
Én simán bevállalnám. Amúgy meg a strandon hány vadidegen férfi lát minket fürdőruhában.
7/9 anonim válasza:
miért ne? nem lenne szar, ha a testemből meg tudnék élni. azért ha egy tangát kéne felhúznom már nem biztos, hogy elvállalnám xd de van az a pénz. csak annyira jól meg úgysem fogok kinézni soha :Đ
21f
9/9 anonim válasza:
Azt hiszem meg van hozzá az alakom. De nem vállalnám be. EGyszerűen csak nem az én műfajom az ilyen fotózkodás, pózolás, magamutogatás.
HA valaki meg akar nézni akkor majd a strandon megbámul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!