Ha a lábszőrből visszavágok hajvágóval egy kicsit mi lesz utána?
Figyelt kérdés
Nagyon szőrös a lábam és gondoltam kicsit vágok belőle, ha elkezdem vágni akkor mi lesz?2014. jún. 28. 18:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne halogasd addig vágj vissza belőle, míg tudsz barnulni, ugyanis én is visszavágom már 3 éve, azelőtt hosszú sűrűn hagytam mert nem érdekelt, szóval érdekes látvány volt.
Általában lenyírom 2-3cm-re és olyan mintha alig lenne szőrös, bár nem tart sokáig 2hónap max, de megéri.
21F
3/4 A kérdező kommentje:
Első, köszi. Teljesen nem akarom csak kicsit belőle mert engem zavar hogy ennyire szőrös.
2014. jún. 28. 19:23
4/4 anonim válasza:
Sokkal jobban fogod érezni magadat! Nekem is nagyon szőrös,én rendszeresen nyírom,rövidítem,már évek óta.Nekem elég gyorsan nő,úgyhogy én 2 hetente nyírom.A lábfejemről,lábujjaimról epilátorral szedem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!