Női szemmel tényleg olyan jó pasi ez a "férfi"?
Figyelt kérdés
Ma valaki kirakott ide egy kérdést, hogy ki a leghelyesebb focista és többnyire Fernando Torrest írták.Meglep hisz nála azért Messi,Xavi,Ronaldo,Neymar és még sorolhatnám kik sokkal jobbak. Bár, én pasi vagyok őt max. 10/6-7nek gondolom. Más hogy van ezzel?
2014. jún. 27. 18:02
11/24 anonim válasza:
és miért van idézőjelben a férfi szó? 84-ben született, nem kisfiú ő már azért..
12/24 anonim válasza:
Meleg férfi szemmel szerintem is jó pasi!
27/F
13/24 anonim válasza:
Szerintem gyögyörű arca van. Nagyon tetszik.
14/24 anonim válasza:
Mar pedig a leghelyesebb focistak kozott van.
Max. Xabi (nem xavi) korozi le nalam.
Kerem vissza a Poolba! YNWA
19/L
15/24 anonim válasza:
Nekem nem j9n be. Ahol mosolyog, ott cuki, de ahol csak meredten bámul a semmibe, ott egyáltalán nem tartom jó pasinak.
16/24 anonim válasza:
Szerintem is nagyon helyes pasi, 8-9/10.
Akiket felsoroltál: Messi szegény, tehetséges az oké, szerintem elég csúnyácska. Ronaldot még szintén jó pasinak tartom. Neymar nem jön be, Xabi se.
Ő is tetszik pl: [link]
De nagy kedvencem David Beckham, igaz ő már nem focizik.
18/24 anonim válasza:
Xavi tisztára baltaarcú, mint egy bankrabló. Ronaldo és Neymar meg mint két suttyó. Akkor már inkább Iker Casillas.
19/24 anonim válasza:
Hát, néhány képen egészen aranyos, de ha már focista, akkor van Persie. *-*
20/24 anonim válasza:
RvP mellett még Messi arca is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!