Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az isten ez az idióta...

Mi az isten ez az idióta airmax mánia? Agyfszt kapok már tőle.

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 23:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Mutass szebbet, mondj jobbat, mást nem tudok már mondani nektek.

Arra asszociálok hogy nem vagy hajlandó kiadni érte 40ezret, és ezért utálod, vagy azzal van bajod hogy sok embernek van, legalábbis az eredeti változat még mindig keveseknek elérhető.

Én kiadtam érte ennyit, mert papírtalpú papucs cipőben nem tudok menni, és minden szar kavics megnyomja talpamat.

Feltudom venni szinte mindenhez, pl nagyon ízlésesen mutat rajtam egy slim fit ing, amit félig kigombolok hogy látsszon az izom, ehhez egy jó farmert veszek fel, és mind ehhez jön az airmax

Egyébként meg nem úgy veszem észre hogy olyan sok embert idegesítene, inkább csak azokat akiknek a Converse vagy a Fila sem volt jó anno

21F

2014. jún. 26. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem baj.

Egy 3 éve vett, leértékelt Adidas tornacipőt hordok és mindenki Airmaxnak nézi. :D

2014. jún. 27. 00:14
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Az agymosott emberek megveszik ezeket a divatos márkás cipőket mindig, mert... hát, ahogy látod találnak rá okot miért kell ez nekik.

Amúgy én 3000 ft-ért vettem ugyanilyen kinézetűt a piacon 2 éve, azóta is kitartó társam. A hülyék meg veszik 40ezerért. Én azért hordom mert kényelmesebb mint a vékony talpúak és magasabb vagyok benne... de azért 40ezret nem adnék ezért mikor van jóval olcsóbban is. Nyilván nincs rajta egy ronda pipa... de nem is vagyok agymosott hogy hirdessek egy márkát és még én fizessek érte.

2014. jún. 27. 00:27
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

[link]

Miért fáj neked mások cipője? Pszichés problémák, vagy irigység, vagy unatkozol?

2014. jún. 27. 00:30
 5/12 anonim ***** válasza:
2%

"nem is vagyok agymosott hogy hirdessek egy márkát és még én fizessek érte."

Nem, te egy fillérb_szó proli vagy, akinek nem futja rá, de miután komplexusos is, ezért rohan a kínai piacra óccsóé' gagyi másolatot venni. És még erre vagy büszke, te élhetetlen...

2014. jún. 27. 00:31
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha nekik tetszik, hát hordják... Én inkább azon szoktam mosolyogni, amikor meglátom az ilyen tizenéves lányokon:D Hihetetlen mennyire tudják játszani a nagymenőt, a piaci kis szarjukban:D Na aki 40 ezret kiad érte, az sem komplett:D
2014. jún. 27. 00:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Annyi sok szép cipő van még. Én nő vagyok de soha nem vennék airmaxot. Én a puma sport ballerinákat szeretem.
2014. jún. 27. 08:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Skechers cipőt hordok, ami memóriahabos és nagyon kényelmes.
2014. jún. 27. 08:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd magad rajta, felesleges. Árt neked? Nem. Másnak? Max az ő pénztárcájuknak. Akkor meg?

Semmi bajom azzal, ha valaki kiad 40ezret egy cipőért, mert én is megteszem, csak éppen Martensért. Nekem megéri, ha másnak nem, akkor nem kényszerítem, hogy vegyen. Azzal sincs bajom, ha valaki egy olcsóbb, névtelenebb cipőt vesz, ha ő abban érzi jól magát.

Azzal van bajom, amikor valaki lenézi a másikat a cipője miatt, meg az frusztrál egy kicsit, amikor meglátom a sok utánzatot: Nem gáz kínaiból cipőt venni, de kínais Air max utánzatot szerintem az. Az már tényleg csak azért van, hogy messziről menőnek nézzék, már elnézést. Válasszon egy stílusos, szép, de olcsó cipőt akkor, ne azt, amit a cég lemajmol egy másikról. Nem ugrok én se, ha egy hasonló bakancs jön szembe velem más címkével, mert tök átlagos az enyém is, de amikor megszólalásig hasonlít, akkor már picit felforr az agyvizem, de nem szabad belőle nagy ügyet csinálni :)

2014. jún. 27. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:

éééérdekes. én mindig csak itt olvasok róla, soha sehol nem hallottam.

21f

2014. jún. 28. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!