Szemöldök készíttetése kozmetikussal? Átvertek engem, vagy mi van?
Sziasztok!
Előre is bocsánat, hogy hosszan fejtem ki problémámat, de nincs sok tapasztalatom a kozmetikussal való szemöldökcsináltatás terén, ezért kérném a segítségeteket.
Érdekelne, hogy annak, aki kozmetikussal szokta a szemöldökét formáztatni/festetni, annak meddig tart ki a kozmetikus által megfestett szemöldök? Ugyanis nekem a festék, amivel befestette a szemöldökömet a kozmetikus, szinte egy arcmosás után lement...
Eddig mindig én készítettem el magamnak a szemöldökömet. Sajnos elég sok időt vesz ez igénybe (gyakran kell szednem, mert elég gyorsan nő, és eredetileg elég dús is, plusz a mindennapi megfestés szemöldökceruzával...). Ezért jutott eszembe, hogy felkeresek egy kozmetikust, és legyantáztatom vele a szemöldökömet, és festetem is vele, hogy ne kelljen mindennap megrajzolnom magamnak, és hogy egyáltalán, nekem ne legyen annyi munkám a szemöldökömmel. Direkt mondtam a hölgynek, hogy szeretném, ha tartós eredményt készítene, mert pont azért döntöttem úgy, hogy szakemberrel készíttetem el a szemöldökömet, mert én magam már nem szeretnék annyi időt a szemöldököm formázására/színezésére szánni. Miután frissen megcsinálta, még tetszett is az eredmény, de mikor először arcot mostam aznap, a festék egyből lemosódott a bőrömről, tehát már senki meg nem mondta volna, hogy én kozmetikusnál voltam. Mikor másodjára arcot mostam, már az a pici szín, ami a szemöldököm szálain maradt, az is lement... Még egy hete sincs, hogy kozmetikusnál voltam, de már senki meg nem mondaná, hogy én kozmetikussal csináltattam meg a szemöldökömet, mert teljesen ugyanolyan, mint ahogyan én meg szoktam magamnak csinálni. Sőt, az mellett, hogy a festék gyakorlatilag egy arcmosással lemosható volt, nem vagyok megelégedve azzal sem, ahogyan kiszedte a szemöldökömet, mert például ollóval én igazítottam ki a szemöldököm vastagabb részén lévő hosszú szálakat. Pedig azt hittem, a kozmetikus majd azokat is szépen megcsinálja. Magyarul szerintem elég trehány munkát végzett a kozmetikus, mert én úgy gondolnám, hogy egy igazi szemöldök "nagygenerál" az sokkal tartósabb és alaposabb is. Jól gondolom, hogy átverés áldozata lettem? Ugyanis elég sokat fizettem ahhoz képest, hogy a kozmetikus milyen silány és abszolút nem tartós munkát végzett. Ja, és valakinek van hasonló tapasztalata, vagy csak én futottam bele egy ilyen csalóba? Mindenkinek köszönöm a válaszokat, már ha érkezni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!