Fiúk,182 centis,56 kilós lányról mi a véleményetek? Túl vékony?
Figyelt kérdés
15 éves2014. jún. 25. 12:50
11/22 anonim válasza:
Nagyon magas!És ehhez a magassághoz szerintem baromi vékony.
12/22 anonim válasza:
Nem is az, hogy vékony, hanem túl magas. Ehhez ráadásul még túl vékony is.
13/22 anonim válasza:
Jófejek vagytok... a magasságát aztán nagyon nem tudja befolyásolni az ember. Sok Napóleon-komplexusos idióta. Nem ő túl magas, hanem ti vagytok hobbit-magasságúak a 170 valahány centitekkel!
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat!
9-es, azért nem festek betegnek, sportolok.
Utolsó, köszi..:)
2014. jún. 25. 18:45
15/22 anonim válasza:
A képen lévő lánynak az alakja szerintem tökéletes, nekem tetszik :) De a korodhoz képest tényleg elég magas vagy, de nem hiszem hogy probléma lenne, mivel lehet már nem nősz túl sokat. Amúgy is nagyon sok magas fiú van, akikkel közel egy magasságban leszel, ami szerintem nem rossz dolog.
Gondolom te is láttál már olyat, hogy kb a lány a fiú derekáig ér xD (na jó ebbe van egy kis túlzás, de érted a lényeget :D )
16/22 anonim válasza:
hát az durvának tűnik azért :D
de ha olyan, mint a képen, akkor rendben van, csak sportolj tovább! :)
tuti dugnálak! :3
17/22 anonim válasza:
szia,en a 170 centimhez vagyok 54 kg...es nagyon vekonynak erzem magam...:D kb nekem 57/6O kg kozott lenne a normalis,akkor neked olyan 65 kg korul
18/22 anonim válasza:
15 éves korban ez a súly nem számít még rossznak. Lesz az több is.
19/22 anonim válasza:
a súly nem feltétlen a vékonyságról szól...lehet valaki nehéz csontozatú. Van egy barátnőm 60kg de max 39nek nézném.
15/L
20/22 anonim válasza:
modellalkat, sokan irigyelnek. szerintem ha alapból ilyen vékony alkatú vagy és egészséges vagy, eleget eszel, mozogsz, akkor nagyon szép alakod lehet. ha viszont koplalással fogytál le így és alapból husisabb lennél, az nem szép, az meglátszik a testeden is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!