Mi ez az új módi, hogy némely lány ilyen hasat csinál magának? Szerintetek nem nőietlen ez?
2014. jún. 25. 11:17
1/13 A kérdező kommentje:
Szépen, nőiesen fel vannak öltözve, erre kibuggyan a hasizom... Eléggé kiábrándító.
2014. jún. 25. 11:20
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy azért vágták le a kép tetejét, mert szakálla is van! :)
3/13 A kérdező kommentje:
Lehet, erre nem is gondoltam! XD
2014. jún. 25. 11:29
4/13 anonim válasza:
azért nem testépítők, egy lány nem lehet finoman izmos? mert éppen, hogy csak azok
5/13 anonim válasza:
Nekem se tetszik az ennyire izmos has,legyen izmos de ne ennyire.
7/13 anonim válasza:
Itt a négyből csak egynek látszik konkrétan a hasizma, a többi csak simán lapos. De annak a negyediknek fogadok olyan a segge hogy csorogna a nyálad.
8/13 anonim válasza:
Szerintem szép, legalább látszik rajta, hogy törődik magával. 21/L
9/13 anonim válasza:
most őszintén mivel jobb ha háj buggyanna ki?
10/13 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, inkább ez legyen, mint háj. Amúgy nem kimondottan tetszik. Az hogy mennyire legyen egy lány izmos, annak szerintem megvan a határa. Legalábbis nálam. Itt az a baj, hogy konkrtétan nem látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!