Lányok, vélemény?
2014. jún. 21. 19:32
11/19 anonim válasza:
Szerintem fiatalabbnak nézel ki mint 19, a hajad borzalmas, alacsony vagy, de ezen kívül okés.
12/19 A kérdező kommentje:
alacsony?:/
2014. jún. 22. 22:18
13/19 anonim válasza:
Neeee...neeeee!! Ne haragudj meg, de az ilyen "férfiaktól" rám jön a spontán hányás. Az én ízlésemnek mocsok b*zis vagy. Az a frizura meg rettenet!
Fiúk, fiúk...kapjátok már össze magatokat. :(
14/19 makosbuktaa válasza:
Oké. Engem ez a haj nem zavar, van akinek jól áll, de mindenkinek ilyen van. Egyedi arcod van (szerintem), a hajad is legyen az:) amúgy nem mondom, hogy bejössz, de helyes vagy:)
15/19 anonim válasza:
Már mondták sokan, de ez a haj borzalom. Amúgy nincs ronda arcod, helyes is lehetnél (én 17-nek néztelek). De így sokan alapból elkerülnek.
16/19 anonim válasza:
A frizurádat tényleg kicsit a mai divatra változtathatnád kb 1-2 éve volt menő az ecsetfej. De alapból okés:)
Habár tényleg kicsit picinek tűnsz. Legalábbis a magas srác mellett.
Hány cm vagy?
17/19 A kérdező kommentje:
167 cm:/
2014. szept. 6. 11:42
18/19 szeretemnagyon válasza:
hagyjátok már a haját...
ez a divat meg szerintem jól áll neki..látni hogy ad magára sokkal jobb mint egy igénytelen haj vagy kopasz pl:D
meg alapbol az öltözködésed jó:)
igényes
17/l
19/19 anonim válasza:
van itt minden pawa swag emo meg a yolo de faszotok az nincsen mert mindegyik egy lotyo!CSinalj valamit a hajaddal divathuszar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!