Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit kéne tennem ahhoz,...

Fiúk! Mit kéne tennem ahhoz, hogy bejöjjek egy srácnak?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy mindig csak a nyomiknak vagy éppen kevésbé helyes fiúknak tetszem??? Pedig többek szerint jól nézek ki, van stílusom, van humorom?? És miért van az hogyha van egy srác és bejön nekem elkezd udvarolni mármint ilyeneket értek alatta hogy kéri hogy megöleljem meg ráírja lapokra hogy szeret és mikor ezeket viszonzom egyszerűen minden abbamarad és onnantól csak kihasznál hogy adjam oda a leckét segítsek a dogába....
2014. jún. 21. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Te lenézed a fiúkat,mi az hogy"nyomi,meg kevésbé helyes fiúk",ezért ők is azt teszik veled.

Valószínűleg túlértékeled magad,közel se vagy jó nő.

2014. jún. 21. 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem nézek le senkit, de most bocs hogy nem jön be egy gyerek és van róla véleményem..
2014. jún. 21. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
ok... akkor fogadd el, hogy egy másik gyereknek meg te nem jössz be! ennyi! :)
2014. jún. 21. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán nem ilyen gyerekesen kéne viselkedni, meg lapokat küldözgetni mint az oviban, hanem beszélgetni vele arról, hogy mi a frászt akartok egymástól valójában.
2014. jún. 21. 18:16
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló ilyen fogyatékos vagy ő írta rá lapokra hogy szeret nem én....
2014. jún. 21. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy külsőre szép lány vagy, de miután jobban megismernek, annyira már nem jössz be nekik. Más az érdeklődési körötök, a gondolkodásmódotok, a stílusotok. Nem egyre jár az agyatok. Az ilyesmit hamar meg lehet állapítani, már az udvarlás elején is. Ne aggódj, biztosan lesz olyan srác, akivel közösen tetszetek egymásnak :)
2014. jún. 23. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!