Milyen színű a szobád?
Figyelt kérdés
vagy milyen lenne álmaid szobája...(újszobám lesz ezért vagayok kíváncsi...tetőtéri 13m2-es szoba)
köszii,a segítséget...meg a véleményeket!
2010. jan. 3. 14:40
21/26 anonim válasza:
Igen, wenge. (:
[link] Ilyen. (:
22/26 A kérdező kommentje:
igen közben én is beírtam googlebe...
nagyon szép szobád lehet! és a többieknek is! :)
én világos kék-barna....arany-barna ilyeneken gondolkozok
2010. jan. 3. 18:39
23/26 anonim válasza:
Horvát kővel van kirakva az egész szobám,marha állat csak télen hideg. Meg egyszer kétszer már álmomban bevágtam a kezem,de am jó meg szép nagyon:D
18/L
24/26 anonim válasza:
barackvirág színű, vagy olyan halvány rózsaszínes fehér a plafon
25/26 anonim válasza:
A nappalim wenge laminált lapos és bambuszzöld falú, a bútorok pedig feketék lesznek vajszínű shaggy szőnyeggel(hoaazú szálú) és fekete kanapéval (még csak félig van kész)Imádom a minimál stílust színekkel. A hálóm olyan piros és vöröses narancssárga átmenetes (ázsiai liliom szín volt a festékes dobozra írva,)juhar laminált lap, fekete franciaágy, és az ágy mögött fekete-fehér indamintás tapéta.Ez lesz álmaim lakása ha sikerül befejeznem és design dolgokkal kiegészítenem.
26/26 A kérdező kommentje:
elég jól hangzik! :)
SOK SIKERT!
2010. jan. 4. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!