Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen színű a szobád?

Milyen színű a szobád?

Figyelt kérdés

vagy milyen lenne álmaid szobája...(újszobám lesz ezért vagayok kíváncsi...tetőtéri 13m2-es szoba)

köszii,a segítséget...meg a véleményeket!

2010. jan. 3. 14:40
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
72%

Igen, wenge. (:

[link] Ilyen. (:

2010. jan. 3. 18:37
 22/26 A kérdező kommentje:

igen közben én is beírtam googlebe...

nagyon szép szobád lehet! és a többieknek is! :)

én világos kék-barna....arany-barna ilyeneken gondolkozok

2010. jan. 3. 18:39
 23/26 anonim ***** válasza:
72%

Horvát kővel van kirakva az egész szobám,marha állat csak télen hideg. Meg egyszer kétszer már álmomban bevágtam a kezem,de am jó meg szép nagyon:D

18/L

2010. jan. 3. 21:41
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
barackvirág színű, vagy olyan halvány rózsaszínes fehér a plafon
2010. jan. 3. 21:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A nappalim wenge laminált lapos és bambuszzöld falú, a bútorok pedig feketék lesznek vajszínű shaggy szőnyeggel(hoaazú szálú) és fekete kanapéval (még csak félig van kész)Imádom a minimál stílust színekkel. A hálóm olyan piros és vöröses narancssárga átmenetes (ázsiai liliom szín volt a festékes dobozra írva,)juhar laminált lap, fekete franciaágy, és az ágy mögött fekete-fehér indamintás tapéta.Ez lesz álmaim lakása ha sikerül befejeznem és design dolgokkal kiegészítenem.
2010. jan. 4. 01:21
 26/26 A kérdező kommentje:

elég jól hangzik! :)

SOK SIKERT!

2010. jan. 4. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!