Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék nőies, csinos,...

Hogy lehetnék nőies, csinos, elegáns? Milyen ruhadarabokat szerezzek be mindenképp?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, gimnáziumba járok. Már nagyon unom, ahogy öltözködök, szeretnék kitörni a csőfarmer-póló-tornacipő kombinációból! Nagyon tetszik az, mikor valaki csinosan, kifinomultan van felöltözve, de nem tudom, hogy ilyen fiatalon, ráadásul iskolába, hétköznapokra mi az, ami miatt nem hülyének találnak, hanem szépnek :DD Értitek mire gondolok?

Én olyasmire gondoltam, hogy blézereket hordanék(semmiképp sem feketét), skinny farmerrel, skater szoknyát... Szeretnék egy karórát is venni, mert annak mániákusa vagyok, fiúkon-lányokon egyaránt imádom :))) Esetleg ha tudnátok képeket linkelni, vagy lookbok-s felhasználókat, vagy csak úgy nagyjából leírni, h mit gondoltok, mi az, ami úgymond alapvető darabja a nőiesebb stílusnak, nagyon megköszönöm! :) Nem vagyok túlságosan eleresztve, de arra gondoltam, hogy mondjuk Zara, H&M és Reserved cuccokat vásárolok. És max. cipőt, karórát, és táskát veszek ennél drágábban. :) Most egy listát szeretnék írni, h mi az, amire mindenképp szükségem lesz, alapdarab. Igazából ez a stílusváltás része az egész átalakulásomnak. Rengeteg dolgot szeretnék változtatni az életemben, és köszönöm annak, aki segít!

2014. jún. 16. 18:34
 1/4 nati6 ***** válasza:

Blézer valahogy így hord:

[link]

[link]

Karóra: [link]

Ruhák: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Cipők: [link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 16. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked!
2014. jún. 16. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Amit az első írt azok a ruhák nagyon szépek *-* de ha nem szereted a szoknyákat akkor, akkor felhúzhatsz 1 cicanadrágot vagy 1 leggingset egy csinos felsővel :) Ha egyszerű ruhák húzol fel akkor kiegészítőkkel nyugodtan feldobhatod ;)
2014. jún. 18. 16:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A leggings sehol nem csinos vagy elegáns.

Amit mindenképpen ajánlok beszerzésre és mindent nőiessé tud varázsolni, az a blézer. Hangsúlyos, de nem otromba fülbevalókat és egyéb ékszerekkel is lehet egy egyszerű szettet csinossá tenni.

2014. jún. 18. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!